Sofie Hornemann vender retur til Kolding

0
1664
Sofie Hornemann fik et halvt år i HB Køge. Nu er hun tilbage i Kolding IF. Foto: Kolding IF

Kolding IF har skrevet tre-årig kontrakt med Sofie Hornemann, der vender hjem efter et halvt år i HB Køge

Efter bare et halvt år i HB Køge vender Sofie Hornemann tilbage til Kolding IF, hvor den målfarlige angriber har spillet en stor del af sin ungdom.

19-årige Hornemann har tegnet kontrakt til 2025, og hun skifter omgående. Allerede tirsdag deltog hun i sin første træning i Kolding, hvor kvindeliga-træner Jesper Bisgaard i øvrigt er Hornemanns gamle træner fra ungdomsårene i Kolding.

“Jeg skifter tilbage Kolding IF, for at jeg som spiller bliver udviklet og jeg forventer at jeg får den tillid fra min træner, der gør at jeg får mere spilletid. Det har jeg savnet i det sidste halve år og jeg håber derfor at mit skifte kan hjælpe mig i den rigtige retning på den front,” fortæller Sofie Hornemann til kvindeliga.dk.

Skal styrke offensiven

Sofie Hornemann står noteret for 2 mål og 2 assister i HB Køge. Hun fik 20 optrædener, hvoraf de 13 var som indskifter.

“Jeg kommer til at savne det sociale og pigerne i Køge, men jeg glæder mig til at komme tilbage til Kolding i vante omgivelser. Her kender jeg både holdet og træneren, og det er jo et plus,” siger Hornemann.

Kolding IFs tekniske chef Frederik Lund siger om aftalen med Sofie Hornemann:

”Det har været vigtigt for os at styrke offensiven forud for forårssæsonen, her passer Sofie godt ind med hendes Kolding DNA. Hun kender store dele af truppen og staben og ved hvad der kræves af hende.”