FCN sejrer i årets første U18DM kamp

0
1665
FC Nordsjællands U18DM piger i 2021. Foto: FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland sikrede sig årets første tre point, da de sejrede over FC Thy Piger -Skyum lørdag.

Af Marie Bebe

Efter en lang vinterpause var det tid til endelig at snøre kampstøvlerne igen i U18DM. Årets første opgør i ligaen blev sparket i gang på Farum Park lørdag, hvor FC Nordsjælland tog imod FC Thy Piger – Skyum.

Der skulle gå 35 minutter fra startfløjtet til at første mål kom på tavlen. Her var det hjemmeholdets Alma Marie Plank Aagaard, der scorede til stillingen 1-0, med en assist fra Clara la Cour. Det blev halvlegens første og eneste mål.

Efter pausen havde begge hold foretaget udskiftninger. Der skulle dog ikke gå mange minutter, før der igen var mål i Farum. FC Nordsjællands Clara la Cour sendte bolden i kassen i kampens 49. minut med assist fra Augusta Callesen. Det sikrede dermed hjemmeholdet en føring på 2-0.

Tyve minutter senere blev føringen udvidet, da Alma Marie Plank Aagaard gjorde det til 3-0 og dermed blev dobbeltmålscorer. Det resterende af kampen forløb målløs fra begge hold, og FC Nordsjælland sikrede sig dermed en sejr på 3-0 og årets første tre point til tabellen.

Lørdagens opgør var den eneste U18DM kamp i denne weekend, men allerede den 5. marts går det løs igen. Her tager FC Nordsjælland imod Vildbjerg kl. 13.00, og Fortuna Hjørring får besøg af Brøndby IF kl. 14.00.