Sundby opruster på flere positioner

0
2549
Sundby har blandt andet hentet angriber Maria Hovmark til den nye sæson. Foto: Sundby Boldklub

Sundby Boldklub har i det nye år hentet Cecilie Lindqvist, Anna Christine Walter og Maria Hovmark, der skal styrke holdet i kvalifikationsspillet.

Af Marie Bebe

Med forårets kvalifikationsspil i sigte, har københavnerklubben Sundby Boldklub hentet forstærkninger til flere positioner. Det skriver klubben i en række nyheder på deres hjemmeside.

På angriberfronten har klubben været helt i Sverige for at hente danske Maria Hovmark hjem, der siden 2018 har spillet for Djurgårdens IF efter flere år i Brøndby. Efter at have været tynget af skader i længere perioder, kommer Hovmark til Sundby i jagten på spilletid og et vellykket kvalifikationsspil.

”Vi skal i Ligaen. Det er der ingen tvivl om. Vi går 100% efter det, og jeg tror bestemt også, at vi har holdet til det. Mine individuelle mål spiller for så vidt ingen rolle. Om jeg scorer 10 eller 30 mål er underordnet, så længe holdet når sine mål og vinder kampe”, siger Maria Hovmark til Sundby Boldklub.

Holdets cheftræner, Lasse Lund Larsen, glæder sig over at det netop er Sundby, som Hovmark har valgt at fortsætte karrieren i. Han kalder det en win/win situation for begge parter, og forudser en særdeles stærk offensiv på holdet.

”Vi får en offensiv, som kan gøre ondt på de fleste hold, det er sikkert. Maria passer desuden perfekt spillemæssigt, og så har hun en tilmed en personlighed, der går lige i hjertet på folk her i Sundby”, siger cheftræner Lasse Lund Sørensen til Sundby Boldklub.

Udover Hovmark har Sundby også hentet kantspilleren Anna Christine Walter, der ligeledes skal styrke offensiven. Hun kommer til Sundby fra HB Køge og har tidligere været forbi FCN og Odense Q. Det er ligeledes med et ønske om mere spilletid og spilleglæde, at 17-årige Anna Christine Walter trækker i Sundby trøjen.

Til den centrale midtbane har klubben hentet Cecilie Lindqvist, der kan spille alle tre centrale pladser. Lindqvist håber, ligesom de to andre nye spillere, at kunne være med til at spille klubben til oprykning.

Med mange nye spillere venter der altså en spændende, men hård, opgave for hele holdet, hvis de skal være helt klar til kvalifikationsspillet. Men det er en optismistisk cheftræner, der ser fremad.

”Vi har igen i dette transfervindue hentet mange nye spillere, og det kræver hårdt arbejde for, at det hele skal gå op i en højere enhed. Nu er det ud på træningsbanen, hvor vi i trænerteamet skal få det hele til at fungere. Jeg er helt sikker på, at den trup, som vi har nu, er en ligaklub værdig”, siger Lasse Lund Larsen til Sundby Boldklub.