U18DM: Brøndby IF tager storsejr og Fortuna sejrede på udebane

0
1757
Arkivfoto: Brøndbyernes Pigetalent

Efter vinterpausen er Ligaen for alvor skudt i gang. Ugen har budt på spændende opgør i U18DM-Ligaen med blandt andet en udebanesejr til Fortuna Hjørring på Sjælland og en stor sejr til Brøndby IF over BSF i en aftenkamp i mandags.

Af Oliver Lundgaard

U18DM er for alvor skudt i gang og den seneste runde er der blevet spillet 4 kampe som har budt på 4 sejre til henholdsvis Brøndby, Fortuna Hjørring, Vildbjerg SF og AGF. Efter weekendens opgør, ser Ligaen således ud:

Fra dbu.dk

Få et overblik over resultater og målscorere fra opgørene her:

Brøndby IF – BSF (8-0)

Ugens første opgør på ugens første aften. Mandag aften tog Brøndby fra toppen af Pulje A i mod BSF fra bunden af Pulje A. Allerede efter 4 minutter inde i opgøret kunne Cecilie Byrnak score sit 3 mål i sæsonen til 1-0. Blot 3 minutter senere kunne Anisa Saini banke bolden i kassen til 2-0. I midten af 1.halvleg blev det til 3-0 ved Emmi Lou Mcewekn og 8 minutter senere blev det 4-0 ved Cecilie Byrnak som også scorede ved kampens start. Camille Dahlgaard Larsen scorede til halvlegens resultat 5-0 kort før halvlegen.

I anden halvleg blev der også scoret efter 4 minutters spil. Denne gang ved Jennifer Einlykke som efter en assist fra én af målscorerne i dagens kamp Emmi Lou MCewen kunne sætte bolden i mål til 5-0. Hen mod slutningen af kampen blev der scoret yderligere to gange ved Hadil Sleiman og Camille Dahlgaard Larsen som scorede til kampens slutresultat 8-0 til hjemmebaneholdet. 

Brøndby indtager en foreløbig 3 plads efter mandagens 3 point mod BSF, der bibeholder Pulje A’s sidsteplads efter nederlaget.

B.93 – Fortuna Hjørring (2-3) 

En lang udebanetur for Fortuna Hjørring som søndag over middag skulle møde B.93 fra Pulje B. 

Det var B.93 som kom foran i kampen. I det 29 minut bragte hjemmeholdets nummer 11, Solveig Helner Venset B.93 foran med 1-0. Mod slutningen af første halvleg scorede udeholdets Josefine Laursen til første halvlegs resultat 1-1. Kort inde i anden halvleg var det igen hjemmeholdet der kom bedst fra start efter en scoring til 2-1 af Clara Prebensen. Fortuna Hjørring ville det anderledes og mod slutningen af kampen fik udeholdet vendt kampen fra 2-1 til 2-3 med en scoring i overtiden af kampen. Fortuna Hjørring tog de 3 point med hjem til Jylland og nærmer sig toppen af Pulje A. 

BSF – AGF (0-3)

Søndag eftermiddag skulle BSF forsøge sig at vaske pletten af fra mandagens kamp mod Brøndby IF, da de tog i mod AGF på hjemmebane i Ballerup. 

I første halvleg blev det til to scoringer fra udeholdet fra Aarhus som i det 18 minut kom på 0-1 ved Laura Sofie Kjærgaard og 12 minutter senere i det 30 minut til 0-2 af Filippa Ane Støy Christensen. 0-2 blev også pause resultatet. Efter pausen blev det til yderligere en scoring til aarhusianerne da Elvia Nejmann med assist fra Filippa Ane Støy Christensen kunne sætte bolden i nettet til slutresultatet på 0-3.

Sejren og de 3 point til AGF betyder at AGF fortsat er at finde på første pladsen i Pulje A med få point ned til Kolding IF som møder Brøndby IF næste weekend på hjemmebane. 

Vildbjerg – FC Thy Piger (3-2)

Rundens sidste opgør stod mellem Vildbjerg og FC Thy Piger som stod for en målfest i første halvleg. Allered efter 3 minutters spil var det hjemmeholdets Sofia Noesgaard der stod for den første scoring i kampen til 1-0. Men det svarede udeholdet hurtigt tilbage på, da de scorede til 1-1 efter 13 minutters spil ved Anna Givskov Jensen. 

Hen mod slutningen af første halvleg var det igen FC Thy Piger der stod for en scoring til 1-2 som denne gang var Emilie Fink Pedersen som stod for udeholdets mål. Kort før fløjt i første halvleg var det endnu engang Sofia Noesgaard der sørgede for at begge hold kunne gå til pause med 2-2. I anden halvleg skulle vi helt frem til det 69 minut for at finde kampens sidste scoring som indskiftede Karoline Kamp Jensen stod for til slutresultatet 3-2. Med sejren til Vildbjerg gav det holdet muligheden for at holde sig med i kampen om pladserne i midten af Pulje A. FC Thy Piger kan få revanche allerede i næste kamp, hvor de på hjemmebane i Skyum tager imod Brøndby IF.