U18DM: Fortuna Hjørring vinder stort over Brøndby

0
2139
Fortuna Hjørring sikrede sig forårets første sejr i U18DM. Arkivfoto fra 2021.

Lørdagens to kampe i U18DM blev et par målrige af slagsen, hvor Fortuna Hjørring og FC Nordsjælland begge hev en sejr hjem.

Af Marie Bebe

Flere af U18DM spillerne havde mål i støvlerne lørdag, hvor Fortuna Hjørring fik besøg af Brøndby IF og FC Nordsjælland tog imod Vildbjerg.

I Hjørring blev lørdagens kamp fløjtet i gang kl. 14.00, hvor både hjemmeholdet Fortuna og udeholdet Brøndby spillede deres første kamp i foråret. Og på trods af en lang pause, var hjemmeholdet hurtigt ude af startboksen.

Indenfor kampens første kvarter havde Fortuna nemlig sikret sig en føring på 3-0. Ida Nyholm Sort åbnede ballet med scoringen til 1-0 med assist fra Asii Berthelsen. Ti minutter senere scorede Josefine Laursen hele to mål på blot to minutter med assists fra Anna Brøcher Madsen og Ida Nyholm Sort.

Holdene kom således tilbage fra pausen til stillingen 3-0. Efter en times spil i alt kom kampens sidste mål på tavlen, da Fortuna Hjørrings Julie Winther Nielsen scorede til 4-0 med assist fra Josefine Laursen. Det blev kampens endelige resultat, og Fortuna Hjørring sikrede sig dermed forårets tre første point.

FCN sejrer mod Vildbjerg

Lørdagens andet opgør skulle stå i Farum, hvor FC Nordjælland tog imod Vildbjerg. Her blev der spillet 37 minutter, før hjemmeholdet bragte sig foran til 1-0 på et mål fra Mille Schjerbech Bech. Det blev eneste mål i 1. halvleg.

Efter pausen gik der kun få minutter, før gæsterne kom på tavlen. Vildbjergs Emma Nielsen sendte bolden i kassen på en assist fra Tida Sido og udlignede dermed til 1-1. Der gik dog ikke længe før FCN svarede igen med et mål fra Clara la Cour til 2-1, med assist fra Signe Antvorskov.

Med et kvarter tilbage af kampen gik det stærkt med målene for FC Nordsjælland. Indenfor blot 2 minutter scorede først Johanne Hauge Smith til 3-1 og derefter Alma Marie Plank Aagaard til 4-1, begge med assist fra Clara la Cour. Føringen holdt indtil slutfløjtet, og FCN fik således deres anden sejr i foråret.

U18DM stilling

Grafik: dbu.dk