DBU styrker træner-set up: Landsholdets assistenttrænere ansættes på fuld tid

0
1652
Landsholdet træner på Viborg Stadion i efteråret 2021. Foto: Claus Birch/fodboldbilleder.dk - dbufoto.dk

Landsholdets assistenttrænere Johanna Rasmussen og Kristian Mørch Rasmussen er begge blevet fuldtidsansat. Aftalerne løber frem til VM i 2023

Mens landsholdet i disse dage er samlet på Malta for at forberede sig til de kommende VM-kvalifikationskampene mod Malta og Aserbajdsjan, så kunne DBU tirsdag udsende en nyhed, der gør alle glade omkring landsholdet.

Tirsdag blev det nemlig offentliggjort, at assistenttræner Johanna Rasmussen og assistenttræner og analytiker Kristian Mørch Rasmussen begge bliver ansat på fuld tid. Dermed styrkes det sportslige set up forud for næste års VM

”Jeg er virkelig glad. Det er en stor ære at blive ansat på fuld tid, og det giver mig muligheden for at kunne lægge al min tid i jobbet, fordybe mig mere og gøre et endnu bedre stykke arbejde. Jeg er stolt over fultidsansættelsen så tidligt i min trænerkarriere, og det er meget positivt, at vi bliver ved med at investere i dansk kvindefodbold,” siger Johanna Rasmussen til dbu.dk.

”Først og fremmest er jeg glad for, at Johanna er med på fuld tid, da hun er en værdsat og dygtig kollega. Det, at jeg nu kun skal fokusere på mine opgaver på Kvindelandsholdet, gør, at jeg trives bedre i hverdagen og bedre kan prioritere mine opgaver – og så præsterer jeg efter allerbedste evne. Jeg har et rigtig godt samarbejde med Lars Søndergaard og Johanna, og vi kan nu optimere det samarbejde endnu mere,” siger Kristian Mørch Rasmussen.

Jagt på de sidste procenter

Fodbolddirektør Peter Møller er begejstret for oprustningen:

”Med fuldtidsansættelsen af Johanna Rasmussen og Kristian Mørch styrker vi endnu engang det sportslige setup på Kvindelandsholdet. Både Johanna og Kristian har længe haft en stor andel i holdets succes og kommer begge til at bidrage yderligere i forberedelsesfasen op til og mellem landskampene. Vi skal jagte de sidste procenter og detaljer samt forberede os optimalt, så vi kan inspirere endnu flere piger til at spille fodbold og opfylde drømmen om at række ud efter pokalen,” siger Peter Møller.

Kvindelandsholdet møder Malta på udebane fredag den 8. april kl. 18.00, mens det tirsdag den 12. april kl. 18.00 gælder Aserbajdsjan hjemme på Viborg Stadion. Billetsalget til Aserbajdsjan-kampen er i gang.

Kampene kan ses på henholdsvis DR2 og DR1.