7 måls sejr til Brøndby i Thy og point til Farum i U16 DM Ligaen

0
1494
Arkivfoto: www.brondbyif.net/talent-piger/u16-1-dm/

5 kampe blev det til i den seneste runde af U16DM Ligaen og den helt store målfest fandt sted i Thy, hvor Brøndby hev en syv måls sejr med til Sjælland. Farum hentede tre point i Silkeborg, som gør at holdet tager vigtige skridt i toppen af Pulje A

Af Oliver Lundgaard

Rundens første kamp i U16DM-Ligaen blev også rundens eneste kamp uden mål, da Viborg Q hjemme på Liseborgcentret tog imod Vildbjerg fredag aften. To hold fra hver deres pulje skulle forsøge at hente point til tabellen men det blev kun ved det ene, da kampen endte som det hele startede, 0-0. Lørdagens kamp stod mellem Pulje A og Pulje Bs tophold Silkeborg IF Q og Farum BK, hvor udeholdet kom bedst fra start med en scoring i første halvleg. Efter pausen kom hjemmeholdet på måltavlen og derefter stod der Farum BK på det meste af kampen, hvor udeholdets nummer 10 Andrea Guy stod for 2 scoringer til slutresultatet 1-4. 

Sejr til BSF og Team Odense Q

Søndag blev de resterende 3 kampe spillet. Capelli Sport Stadion lagde kunstgræs til et sjællandsk opgør mellem HB Køge og BSF. Opgøret blev et målrigt et af slagsen, da BSF hentede en 1-3 sejr i Køge som gør at holdet kravler op på en delt tredjeplads i Pulje A. Hjemmeholdet forbliver i bunden af Pulje B med 8 point efter de første 12 kampe. I Aalborg blev rundens fjerde kamp spillet som stod mellem AaB og Team Odense Q, som efter en lige første halvleg tog alle tre point med hjem til Fyn. Julie Aastrup og Ida Marie Andersen sørgede for slutresultatet 0-2 til fynboerne. Resultatet gør, at Odense Q nu står noteret for 18 point i de første 12 kampe.

Storsejr til Brøndby

Skyum kunstgræs i Thy lagde søndag eftermiddag bane til rundens sidste kamp, som også blev den kamp med flest scorede mål. To mål fra udeholdets Laiba Khan og Veronika Weatherall sikrede Brøndby en storsejr på 0-7 og gør at holdet nu er på andenpladsen i Pulje A, dog med en spillet kamp mere end Farum BK.

Stillingen ser således ud i U16DM Ligaen efter de seneste spillede kampe: