Gjensidige Kvindepokalfinalen spilles i Hjørring

0
1024
DBU-formand Jesper Møller kunne mandag vise pokalen, der skal kæmpes om den 13. maj på Nord Energi Arena. Fortuna-spillerne er fra venstre Janelle Cordia, Camilla Kur, Sofie Lundgaard, Indiah-Paige Riley og cheftræner Brian Sørensen. Fortuna Hjørring har to gange tidligere har Fortuna vundet pokalturneringen.

Fortuna Hjørring får hjemmebane til årets pokalfinale mod FC Thy-ThistedQ, som spilles fredag den 13. maj på Nord Energi Arena

Det bliver Nord Energi Arena i Hjørring, der skal lægge græs til, når finalen i Gjensidige Kvindepokalen skal spilles fredag den 13. maj kl. 15.00. Det offentliggjorde DBU mandag. Fortuna Hjørring får dermed hjemmebane i finalen, hvor modstanderen er sidste års pokalvinder, FC Thy-ThistedQ.

“En pokalfinale på Nord Energi Arena bliver uden tvivl en stor oplevelse for os i Hjørring. Det betyder meget, at DBU placerer kampen her på Nord Energi Arena. Hjørring er jo kendt som byen med fodbold for kvinder. En sådan finale er jo topfodbold,” siger Jette Andersen, direktør i Fortuna Hjørring, til DBU.dk.

At kampen om trofæet samtidig er et opgør mellem to liga-rivaler, er kun en fordel, fortsætter hun:

“I år, hvor vi ligger pænt i ligaen, er det jo dejligt, at vi også skal i det endelige ”slagsmål” om pokalen. Nu skal vi arbejde på, at få rigtig mange tilskuere på stadion, og her er det jo en kæmpefordel, at modstanderen er en naboklub. Der kommer mange fra vores eget område, og jeg er sikker på, at der også kommer mange fra Thisted. Vi får et rigtigt festligt lokalbrag”.

Glæder sig til at være gæster

FC Thy-ThistedQ har været værter ved finalen de sidste to år. Nu skal de være gæster, og sportschef Per Nørgaard glæder sig:

“Vi bakker fuldt op om at finalen afvikles i Hjørring i år. Vi glæder os til at komme op og være gæster, efter selv at have været arrangør de sidste to år. Vi har været meget stolte af at have afviklet finalerne, men vi forventede at det ville blive hos Fortuna i år, og nu glæder vi os bare over, at vi er kommet i finalen”, siger han til DBU.dk