U18DM: Pointdeling i topkamp og sejr til FC Nordsjælland

0
1163
Arkivfoto: AGF Kvindefodbolds facebookside

Det spidser til i toppen af Pulje A efter weekendens kampe i U18DM Ligaen. I topkampen mellem AGF og Kolding IF blev det 1-1 og FC Nordsjælland kunne tage turen tilbage til Sjælland med 3 point

Af Oliver Lundgaard

To point adskiller U18DM Ligaens nummer et og tre i Pulje A. Det er en kendsgerning efter weekendens spillerunder, hvor topkampen i Aarhus mellem AGF og Kolding IF blev 1-1. Koldingenserne kom bedst fra start og efter 23 minutters spil var Ida Marie Jørgensen på pletten for Kolding IF som kunne gøre det til 0-1. Hen mod slutningen af første halvleg kunne hjemmeholdets Filippa Støy Christensen skabe balance i regnskabet og sætte bolden i mål til stillingen 1-1. 

HB Køge tog lørdag eftermiddag den lange tur til Thy for at møde Pulje Bs nummer fire, FC Thy Piger. Udeholdet scorede to mål i første halvleg og i anden halvleg fortsatte målfesten, hvor HB Køge kom på 0-3, før hjemmeholdet slog til og kom på 2-3 som også blev slutresultatet i Thy.

Lidt længere nordpå tog AaB i mod ViborgQ i Pulje B på AaBs Anlæg. Det blev til en sikker sejr til nordjyderne på 5-0 med 4 forskellige målscorer i lørdagens kamp.

To hold som ønskede at spille fodbold

Søndag eftermiddag gjaldt det rundens sidste kamp mellem Team Odense Q og FC Nordsjælland på Fyn. Et Team OdenseQ hold som havde revanche til gode efter et stort nederlag sidste weekend. Men endnu en gang vandt FC Nordsjælland, og bagefter var det en glad cheftræner for FC Nordsjælland U18DM Anja Heiner-Møller, som FODBOLD FOR PIGER fangede

‘“Det vi glæder os rigtig meget over, udover sejren og en god indsats fra FCN pigerne var, at det var to hold som ønskede at spille fodbold. Dette viser sig ved at holdene både tør gå højt i pres og bygge op fra eget målspark og det gav en kamp som både var udviklende for pigerne, men som formentlig også var en del mere underholdende at kigge på,” fortæller cheftræner for FC Nordsjælland U18DM Anja Heiner-Møller til FODBOLD FOR PIGER og fortsætter:

“Vi var igennem hele kampen tilfreds med pigernes mod og vilje til at holde fast i bolden i små områder og tålmodigheden til at forsøge at sætte positionerne til at skabe et gennembrud selvom pladsen er trang, noget vi har arbejdet med i den seneste tid,” siger Anja Heiner-Møller til FODBOLD FOR PIGER.

Kampens resultatet blev 1-3 til FC Nordsjælland som gør at FC Nordsjælland indtager Pulje As tredjeplads med to point op til U18DM Ligaens nummer et, AGF.

Stillingen i U18DM Ligaen ser således ud: