Lægårdens piger på langfart

0
1517

Lægårdens dygtige fodboldpiger var forleden på noget af en tur, som både indbefattede bus og færgeoverfart! Pigerne har nemlig kvalificeret sig videre fra skoleligaens indledende gruppespil, og deres placering i puljen udløste en 1/8 dels finale mod Klintsøgaard, som ligger i det nordlige Sjælland!

Derfor måtte pigerne tidligt op og afsted for at nå færgen til Sjælland, og kl 12 stod de klar til at spille kampen på kunstgræsbanen ved Klintsøgaard. Det blev en spændende og medrivende kamp, som gav hele 7 mål til de mange tilskuere, som var mødt frem – selvfølgelig flest fra Klintsøgaard, men mindsanden om der ikke også stod en enkelt Lægårdfan på lægterne!

Efter en lidt nervøs start fik Lægårdens piger godt fat og fik scoret det først mål ved Lærke Offersen. Derefter fik Klintsøgaard udlignet efter en lille misforståelse i forsvaret, men inden pausen havde både Sissel Præstgaard og Josefine Brixen scoret, så stillingen var 3-1 til Lægården.

2. halvleg var knapt kommet i gang før Lærke Offersen igen kom på måltavlen efter flot omstillingsspil fra Lægårdens piger, og alene med målvogteren scorede hun sikkert til 4-1. Sissel Præstgaard ville også være dobbelt målscorer, og hun scorede sikkert Lægårdens sidste mål, inden Klintsøgaard til sidst fik pyntet på resultatet på straffespark.

Der var kæmpe jubel og godt humør efter kampen, og mon ikke sejrsangen stadig kan høres i det nordsjællandske. Alle mål kan ses i playeren i toppen af siden.