U16-landsholdet: Sikker sejr til Danmark over Finland

0
1577
Foto: Ungdomslandsholdene - kvinders facebookside 

Tirsdag eftermiddag fik Danmark en flot sejr på 3-1 over Finland til U16 UEFA Development Tournament som afholdes i Wales 

Af Oliver Lundgaard

I søndags spillede Danmark deres første kamp ved U16 UEFA Development Tournament mod Schweiz, som Danmark tabte med 0-2. I kampen fik 7 piger deres landsholdsdebut og tirsdag eftermiddag var der igen kamp. Modstanderen var vores nordiske naboer fra Finland som blev spillet på The New Saints The Venue klokken 13 dansk tid.

Efter 2 minutter var Maya Dybro klar i målet med en vigtig redning efter en god chance til finnerne. Det rystede ikke Danmark som slog til efter 10 minutters spil. Danmarks nummer 19 Mie Lerche var på pletten i feltet og sikrede en dansk føring på 1-0. De næste 10 minutter bølgede kampen frem og tilbage inden Finland udlignede i det 23 spilleminut til 1-1. Dette var også stillingen til pausen efter chancer til begge mandskaber. 

Justeringer i pausen

Efter pausen pressede Danmark på for en scoring efter flere gode muligheder i Finnernes felt. Vi skulle frem til 77 minut, hvor Danmark får et frispark udenfor feltet i venstre side, som indskiftede Anisa Saini tog sig af. Hun scorer direkte på frispark til 2-1 og 7 minutter senere gør Matilde Kaihøj det til 3-1 efter 84 minutter. Kampen endte 3-1 til Danmark mod Finland. Der venter nu U16 Landsholdet 3 kamp frie dage inden holdet spiller mod værterne fra Wales på fredag den 22 april klokken 11.00 dansk tid, som også er den sidste kamp ved udviklings turneringen for U16 i Wales.

Start 11’eren mod Finland var følgende: