HB Køge-profil korsbåndsskadet: “Jeg kommer tilbage på højeste niveau”

0
1060
Kelly Fitzgerald er midtbanespiller hos HB Køge. Foto: Team photos HB Køge

Scanning har vist, at Kelly Fitzgerald fik beskadiget sit korsbånd i et solouheld i søndagens kamp mod Fortuna Hjørring

Midt i glædesrusen over søndagens storsejr på 6-1 over Fortuna Hjørring, så må kvindeligaens førerhold HB Køge sluge en bitter og trist pille. Kampen mod Fortuna kostede nemlig en alvorlig skade til en af holdets amerikanske profiler, midtbanespilleren Kelly Fitzgerald.

Fitzgerald måtte lade udskifte 20 minutter inde i kampen efter et solo-uhled, og en scanning har nu bekræftet de værste anelser: Kelly Fitzgerald ene korsbånd er beskadiget og hun skal opereres og igennem en længere genoptræningsperiode.

“Jeg forsøgte at presse modspilleren, der havde bolden. Jeg lavede et retningsskifte, og da jeg satte foden i jorden slog mit knæ ud. Jeg mærkede et smæld, så det føltes ikke godt, kunne jeg mærke med det samme,” fortæller Kelly Fitzgerald til HB Køges hjemmeside.

Den 27-årige amerikaner er selv sagt ked af skaden men ser alligevel fortrøstningsfuldt på tingene:

“Jeg har tidligere haft en korsbåndsskade i det andet knæ, så jeg kender følelsen. Uanset hvad, er det fint at jeg har været igennem dén skade før. Så ved jeg, hvad jeg skal forvente, og at jeg kan komme tilbage på højeste niveau igen,” siger hun til klubhjemmesiden.