U18 DM-Ligaen: Hårdt arbejde sikrede sejren til HB Køge i Hjørring

0
1543
Foto: HB Køge Pigetalent

Weekendens runde af U18 DM-Ligaen tog HB Køge fra Pulje B tre point med hjem fra Hjørring efter en sejr over Fortuna Hjørring fra Pulje A som giver HB Køge en plads i toppen af Pulje B

Af Oliver Lundgaard

Denne runde af U18 DM-Ligaen har der været spillet 8 kampe som blandt andet bød på to uafgjorte resultater og en kamp med masser af mål.

I Hjørring blev der søndag middag spillet et opgør mellem Fortuna Hjørring og HB Køge. HB Køge kunne med en sejr taget vigtige skridt i toppen af Pulje B og modsat kunne Fortuna Hjørring med en sejr holde liv i den bedste halvdel af Pulje A. Kampstart klokken 11:00 og allerede efter 1 minuts spil var hjemmeholdets nummer 15 Isabella Kloock-Jensen på pletten og scorede kampens første mål til 1-0. Vi skulle hen til slutningen af anden halvleg, før der blev scoret igen.

Denne gang var det HB Køge, som slog til, og det endda to gange. Martha Langskov sparkede bolden i mål til 1-1 efter 83 minutters spil og ti minutter senere kunne Alberte Frederiksen gøre det til 1-2, som også blev slutresultatet. Cheftræner for HB Køges U18DM David Lee Rigelsen var tilfreds med holdets arbejdsindsats:

“Vi kommer sløvt fra start, da Fortuna Hjørring scorer efter halvandet minut efter tvivlsomt forsvarsspil fra vores side af. På trods af en skidt start, har vi efterfølgende 15-20 fine minutter, hvor vi får trykket Fortuna længere tilbage på banen. Vi bliver dog aldrig rigtig farlige, og 1. halvleg ender som den – næsten – begyndte med en 1-0 føring til Fortuna. I 2. halvleg kommer vi under pres fra starten af, og må i stedet lukrere på at komme afsted i nogle offensive omstillinger,” – og fortsætter:

“Dybt inde i dommerens overtid kommer vi igen til gennembrud i vores højre side, hvor et indlæg ikke bliver clearet og havnede for fødderne af Alberte Amby midt i feltet. Hun får bolden under kontrol, inden hun tager et kort træk til højre og sparker den i mål mellem med- og modspillere. En overordnet skidt kamp fra vores side af, men med hårdt arbejde, stor moral og en særdeles effektiv offensiv, lykkes vi med at stjæle sejren og de tre point med tilbage til Køge,” fortæller David Lee Rigelsen til FODBOLD FOR PIGER. 

Overblik over seneste runde i U18-DM Ligaen:

ViborgQ – Silkeborg IF Q (0-2)

Vildbjerg – AGF (2-4)

Team OdenseQ – Silkeborg IF Q (0-0)

Fortuna Hjørring – HB Køge (1-2)

FC Nordsjælland – B.93 (4-3)

Brøndby IF – ViborgQ (4-0)

BSF – Varde (4-0)

Vildbjerg – AaB (2-2)

Stillingen ser således ud i U18-DM Ligaen efter de seneste spillede kampe:

dbu.dk