Hellerup Idrætsklub (HIK) søger Talentchef til stor satsning på pige elite

0
1062

HIK’s pigeafdeling er vokset til over 400 piger, og nu har klubben sat budget af til en Talentchef til at styrke talent arbejdet for U14-U18 Piger.

Af: Rasmus Madsen, HIK

KLUBNYT: HIK’s pigeafdeling får nu flere ressourcer fra klubbens bestyrelse, i en satsning på at bygge et pige talent-miljø, som på sigt kan opnå en DBU pige-licens.

HIK’s pigeafdeling er fordoblet på kun fem år og med ca. 400 spillere har klubben nu en af landets største pigeafdelinger med hold i de bedste rækker på Sjælland.

Målsætningen er at blive en af Danmarks vigtigste pige/kvinde-klubber, og gøre sig gældende i DM rækkerne.

Bestyrelsen har sagt god for strategien og der er afsat budget og ressourcer til at opruste markant i pigeafdelingen, herunder til at ansætte en række nøglefunktioner

Klubben forventer at kunne ansætte en Head of Coaching til pigeafdelingen, til den kommende sæson. Og nu leder HIK også efter en Talentchef, til at arbejde sammen med Head of Coaching om at bygge en stærk pige talentafdeling.

“Vi leder selvfølgelig efter en person der brænder for fodbold, men vi er især på udkik efter et menneske med kompetencer og erfaring indenfor ledelse, projektstyring, koordinering, kommunikation og administration, og så selvfølgelig at man trives med at arbejde med børn, unge og deres forældre.” forklarer Rasmus Madsen fra HIK’s fodboldudvalg.

(se jobopslag for Talentchef og Head of Coaching her)

HIK har afsat penge og ressourcer til en kraftig oprustning af pigeafdelingen i form af flere dygtige cheftrænere og træner-assistenter, samt tilknytning af en række specialister til pigeafdelingen, bl.a. fysioterapeut, massage, fysisk træning, mm.

HIK’s ambition er at skabe et af Danmarks bedste fodboldudviklingsmiljøer for piger, baseret på et stærkt socialt engagement, en stor bredde, den nyeste viden om metoder og motiverende læringsmiljøer.

Har du spørgsmål eller kommentarer til HIK’s pige-satsning er du velkommen til at kontakte Rasmus Aaen Madsen på 27 29 17 00 / rasmusaaenmadsen@gmail.com