Kolding IF tager 2 pokaltitler i årets pokalturnering

0
1175
Foto: Privatfoto Kolding IF Fodbold - vinderbillede af U14 Liga 1 holdet med pokalen

Kolding IF tog 2 pokaltitler da U14 og U15 holdet vandt den jyske pokalturnering, mens U13 pokalturneringen blev vundet af AaB

Af Oliver Lundgaard

Forårssæsonen er ved at være færdigspillet og vinderne af pokalturneringerne er fundet. Kolding Stadion var vært for to af årets U14 og U13 pokalfinaler mens Hedensted Stadion lagde græs til U15 pokalfinalen.

U13 pokal finalen stod mellem Kolding IF og AaB. Kolding IF kom foran efter kun 5 spillede minutter på mål af Emilia Jørgensen som gjorde det til 1-0. Ti minutter senere var AaB på måltavlen. Johanne Christiansen udlignede til stillingen 1-1, som også var stillingen ved pausen. Efter pausen skulle der kun gå to minutter før Frederikke Ludvigsen scorede for koldingenserne til 2-1.

I de sidste 20 minutter var Barbara Wimmer på pletten to gange for udeholdet fra AaB. Først udlignede hun til 2-2 efter 42 minutter og igen efter 58 minutters spil kunne score til 2-3. Kampen endte 2-3 og en pokalfinale sejr til AaBs U13.

Foto: Privatfoto AaB Pigefodbold – vinderbillede af U13 holdet med pokalen

U14 pokalfinalen i flot kulisse 

U14 pokalfinalen blev spillet i en flot kulisse på Kolding Stadion med stor opbakning fra publikum. Finalen stod mellem Kolding IF og AaB. Kampens første scoring fandt sted efter otte minutters spil ved Anna Stefansson som scorede til 1-0. 5 minutter senere svarede AaB igen ved Yasmine Hartmann der kunne gøre det til 1-1. Kort før halvleg kom hjemmeholdet på 2-1 ved en scoring af Kamma Bundgaard som også blev pausestillingen. I anden halvleg var koldingenserne på pletten to gange. Først ved en scoring til 3-1 som faldt efter 60 minutter på mål af Kamma Bundgaard. I to minutters overtid stod Emma Iversen det helt rigtige sted i feltet og kunne sende pokaltitlen hjem til Kolding med en sejr på 4-1.

Foto: Privatfoto Kolding IF Fodbold – vinderbillede af U14 Liga 1 holdet med pokalen

U15: “En god kamp på rigtig højt niveau”

U15 pokalfinalen blev spillet i Hedensted, hvor IF Lyseng tog imod Kolding IF. Kampens første scoring faldt efter blot et minut og det var Kolding IFs Melanie Madsen der scorede til 0-1. Kort før halvleg udbyggede Laura Bekke føringen til Kolding IF ved en scoring til 0-2 efter 34 minutters spil. Efter pausen var Melanie Madsen på pletten to gange for koldingenserne. Hun gjorde det til 0-3 efter 50 minutters spil og blot 3 minutter senere kunne hun score hattrick og samtidig sende bolden i mål til stillingen 0-4. Kampen endte 0-4 til Kolding IF som blev U15 jyske pokalmestre 2022. 

FODBOLD FOR PIGER fik en kommentar med fra holdets cheftræner efter kampen:

“Det var en super god kamp på rigtigt højt niveau.  Vi var klart det bedste hold men Lyseng var rigtig dygtige til at presse os så vi ikke havde tid på bolden,” fortæller Kasper Karlsen U15 træner hos Kolding IF.

Foto: Privatfoto Kolding IF Fodbold – vinderbillede af U15 Liga 1 holdet med pokalen

DE JYSKE POKALFINALER OG -VINDERE:

U13: Kolding IF – AaB (2-3)

U14: Kolding IF – AaB (4-1)

U15: IF Lyseng – Kolding IF (0-4)