AGFs U16-DM vinder endnu en pokal

0
1554

AGFs U16-DM er jyske pokalmestre efter pokal finale sejr over Silkeborg IF Q på 3-2. I forvejen har holdet allerede sikret sig U16DM guldet med en spillerunde tilbage

Af Oliver Lundgaard

AGFs U16-DM har allerede sikret sig DM-guldet med en spillerunde tilbage. Onsdag aften kunne holdet sikre sig pokaltitlen, da holdet tog imod Silkeborg IF Q. Kampen blev spillet på Jutlander Bank Park i Galten.

AGF kom foran efter kun 10 minutter af kampen på et mål af Emilia Erna. Derefter gik der 16 minutter inden næste scoring. Efter 26 minutters spil var Caroline Hartvigsen i målhumør og kunne sparke AGF foran med 2-0 på en assist fra Silke Lynge Larsen. Stillingen ved halvleg 2-0.

I anden halvleg skulle vi frem til 56 minutter spil, hvor Silkeborg IF Q reducerede til 2-1 på et mål af Nicoline Dalsgaard. 20 minutter før tid kunne Mathilde Jespersen sende AGF på pokalfinale sejr, da hun udbyggede holdets føring til 3-1. I overtiden reducerede Silkeborg IF Q igen ved Sofie Madsen til 3-2 men flere mål, var der ikke i kampen.

Kampen endte med en 3-2 sejr til AGF over Silkeborg IF Q og dermed kunne aarhusianerne kalde sig for jyske pokalmestre i U16 2022.