Line Geltzer Johansen bliver fodboldagent med særlig fokus på kvindefodbold

0
2073
Line Geltzer Johansen er tidligere topmålmand, men er nu fodboldagent indenfor kvindefodbold hos People in Sport. Foto: Nicolas Cho

Tidligere landsholdsmålmand Line Geltzer Johansen, der netop er stoppet som professionel i Fortuna Hjørring, bliver ny fodboldagent hos People in Sport

Line Geltzer Johansen, der er tidligere landsholdsmålmand, skifter nu fodboldstøvler og handsker ud med et job som fodboldagent. Line Geltzer har takket ja til at blive en del af agentholdet hos det danske firma People in Sport. Her bliver hendes job at sikre de bedste kontrakter og den mest kompetente karriererådgivning til professionelle kvindelige fodboldspillere får

“Vi oplever, at de store etablerede klubber i Europa for alvor er begyndt at opruste og kaste ressourcer efter kvindefodbold, og de kommercielle partnere ser en værdi i at være associeret med både kvinde- og herrefodbold. Samme tendens ser vi også i Danmark, hvor vi oplever en øget efterspørgsel på topspillere både til og fra den danske kvindeliga. Derfor tager vi nu skridt til at øge repræsentationen indenfor kvindefodbold,” fortæller Thomas Løvind Andersen, adm. direktør i People in Sport, i en pressemeddelelse.

Agenter for danske stjerner

People in Sport repræsenterer blandt andre Sanne Troelsgaard i Reading FC, Sara Thrige Andersen i A.C. Milan, Rikke Dybdahl i FC Thy-Thisted, Agnete Nielsen i norske Vålerenga og Cornelia Kramer i HB Køge. På herresiden repræsenterer virksomheden blandt andre navne som Lukas Lerager i FC København og Mads Bech i Brentford m.m.fl.

“Ambitionen i People in Sport er at arbejde med de største navne og de største klubber i verden indenfor både kvinde- og herrefodbold, og da vi i forvejen er så stærke på herresiden og har et stort, internationalt netværk, vil vi nu øge indsatsen indenfor kvindefodbold yderligere. Her vil Line Geltzer qua hendes professionelle erfaring blive en vigtig faktor for os. Indenfor kvindefodbold har vi allerede et massivt netværk i Norden, Tyskland, Frankrig og England, og i samarbejde med vores herrefodbold-agenter vil vi nu skrue op for vores indsats indenfor kvindefodbold,” siger Thomas Løvind Andersen.

32-årige Line Geltzer Johansen tiltræder jobbet 1. juli 2022. Hun har været professionel fodboldspiller i Danmark, Norge, England, Australien og Spanien samt på det danske landshold. Forleden afsluttede hun sin professionelle karriere i sin sidste kamp for Fortuna Hjørring i topopgøret mod Køge.

Stor erfaring

Ved siden af fodboldkarrieren har Line Geltzer Johansen taget en kandidat i Kultur, Kommunikation og Globalisering fra Aalborg Universitet.

“Jeg har de sidste år tænkt meget over, at jeg gerne ville arbejde videre indenfor kvindefodbold, når karrieren stopper. Jeg er sikker på, at jeg med min store erfaring som spiller i både ind- og udland og i samarbejdet med de andre i firmaet fremover kan tilbyde fodboldspillere det, der er behov for i den rivende udvikling, kvindefodbold er inde i nationalt og internationalt,” siger Line Geltzer Johansen.