U18DM: Vildbjerg fik point med fra Brøndby

0
1331

Det spidser til i U18DM-ligaen, hvor vi begynder at nærme os slutningen af sæsonen. I weekenden kunne Vildbjerg tage fra Sjælland med et uafgjort resultat mod Brøndby IF som endte 2-2

Af Oliver Lundgaard

Det var et tilfreds Vildbjerg-hold, der i weekenden rullede hjem fra Sjælland efter en kamp mod Brøndby i U18 DM-ligaen pulje a. Kampen sluttede 2-2, og Vildbjergs cheftræner Steen Gravgaard mente efterfølgende, at jyderne havde fortjent sejren:

“Det var en rigtig fin kamp med både flot fodbold, intensitet og gode dueller. Det er en kamp der bølgede meget frem og tilbage de første 60-70 minutter, inden begge hold til sidst, går efter alle 3 point og spiller mere primitivt. Vi står med en følelse efter kampen at vi burde have stået med alle 3 point, men skarpheden manglede desværre,” siger Steen Gravgaard og storroser sit eget hold:

“Igen havde vi 7 spillere med i truppen fra 06 og 07 og alle leverede endnu engang fremragende,” siger Steen Gravgaard efter kampen til FODBOLD FOR PIGER.

Det var hjemmeholdet fra Brøndby IF der kom bedst fra start og det hold der kom først på måltavlen. Sandra Olabi kunne efter 18 minutters spil scorede til 1-0. To minutter senere svarede Vildbjerg igen. Karoline Kamp stod det helt rigtige sted i feltet og kunne sende bolden forbi Brøndbys målmand Ida Ankerstjerne til stillingen 1-1 efter 20 minutter. Målfesten fortsatte på Brøndby Stadion, bare 3 minutter efter udligning målet var Brøndby IF igen på pletten.

Denne gang ved hjemmeholdets nummer 8 Anisa Saini som scorede til 2-1. Kort før pausen udlignede Vildbjergs Anne Hougaard til 2-2 efter 36 minutter. Pausestillingen var 2-2.

I anden halvleg kom der ikke mål på tavlen men tæt fight og en del udskiftninger. Kampen endte 2-2.