U16DM-Ligaen: HB Køge og SIF Q scorede otte gange i uafgjort målfest

0
1207
Foto: Privatfoto Silkeborg IF Q U16 DM

Der blev spillet 5 kampe i weekendens runde af U16DM Ligaen, hvoraf 4 endte uafgjort. På Sjælland blev der scoret hele otte gange i opgøret mellem HB Køge og Silkeborg IF Q

Af Oliver Lundgaard

Der var rigeligt af mål i weekendens U16DM-opgør rundt omkring i Danmark. Det blev til 4 uafgjorte ud af 5 spillede kampe og ét af disse uafgjorte opgør fandt sted på Sjælland på Capelli Sport Stadion, hvor hjemmeholdet fra HB Køge tog imod Silkeborg IF Q.

Comeback holdet SIFQ

HB Køge kom bedst fra start og var foran med 2-0 efter bare 15 på mål af Liva Schelde og Sherin Hasno. Men Silkeborg IF Q svarede igen og kom på 2-1 og 2-2 inden pausen. Målene blev sat ind af Lærke Friis og Emma Larsen. 2-2 var stillingen ved pausen.

Efter pausen var det igen HB Køge der kom først på måltavlen. Efter 64 minutters spil kunne Kristine Andersen score til 3-2.

Fire minutter senere var Silkeborg IF Q skarpest foran mål, hvor Nicoline Dalsgaard udlignede til 3-3. Den målrige kamp var efter 69 minutter langt fra slut. Emilia Krogh Hansen var på pletten for HB Køge efter 76 minutter til 4-3 men 5 minutter før tid sikrede Ebba Andersen et point til Silkeborg IF Q med sin scoring til 4-4.

Privatfoto: Målscorerne i kampen mod HB Køge – Silkeborg IF Q U16 DM

To forskellige spillestile

FODBOLD FOR PIGER fangede cheftræner Jan Hansen fra Silkeborg IFQ U16 DM efter kampen til en kommentar om det målrige opgør:

“De to hold spillede godt op til hinanden. Ingen tvivl om, at målene og holdenes ønske om at komme til afslutninger gav en meget seværdig kamp. Ingen af holdene var bange for at tabe,” fortæller Jan Hansen og fortsætter:

“Da begge hold havde et ønske om at vinde gav det et meget offensivt udtryk for begge hold. I sidste ende kunne vi have scoret sejrsmålet til 4-5. Men så heldige var vi ikke. “ siger Jan Hansen til FODBOLD FOR PIGER.

Overblik over seneste runde i U16-DM Ligaen:

Viborg Q – B.93 (3-4)

Brøndby IF – Vildbjerg (2-2)

AGF – Farum BK (2-2)

HB Køge – Silkeborg IF Q (4-4)

FC Thy Piger – Varde (3-3)

Stillingen ser således ud i U16-DM Ligaen efter de seneste spillede kampe:

dbu.dk