Bedsteveninder til Gothia Cup på amerikansk pigehold

0
2587
Foto: Privatfoto

Signe Hagsten og Frida Binderup fra AaB har de sidste dage deltaget i verdens største ungdomsfodboldturnering Gothia Cup med det udenlandske pigehold fra St. Paul Blackhawks som er fra USA

Af Oliver Lundgaard

Signe og Frida er bedsteveninder. Det var fodbolden der i sin tid startede venskabet og bragte dem sammen. Det hele begyndte hjemme i Farsø, hvor de startede på et pigehold sammen som senere hen udviklede sig til et skifte til fodboldklubben AaB. Udover mange træningstimer sammen på et hold, har pigerne sammen deltaget på utallige Camps rundt omkring i Danmark, stævner og Vildbjerg Cup.

En dag opstod muligheden for sammen at deltage på det amerikanske pigehold St. Paul Blackhawks og pigerne var ikke i tvivl, de vil rigtig gerne deltage sammen og få en rigtig god afslutning på deres fælles fodboldrejse for nu. 

Foto: Privatfoto Frida Binderup til venstre og Signe Hagsten til højre på billedet

Efter sommerferien skal Frida et år på efterskole hos ISI efterskole og Signe bliver i AaB, hvor hun i foråret fik en ungdomskontrakt. 

De to danske piger og det amerikanske hold St. Paul Blackhawks nåede hele vejen til kvartfinalen, hvor de tabte til Arna Bjørnar som senere vandt Gothia Cup 2022 i rækken.

Vi vil helt klart anbefale dette til andre piger

Signe og Frida har fået en rigtig god fodboldoplevelse ved at deltage på et udenlandsk fodboldhold:

“Vi har fået en oplevelse for livet. De amerikanske piger var virkelig søde og imødekommende. Vi har fået helt nye venskaber for livet og fra et andet land,” fortæller Signe Hagsten og Frida Binderup og fortsætter:

“Vi vil helt klart anbefale dette til andre fodboldpiger til at springe ud i muligheden, hvis dette opstår for at spille på et udenlandsk hold,” siger Signe og Frida til FODBOLD FOR PIGER.