FC Nordsjælland åbnede U18 DM med storsejr

0
1397

U18DM Ligaen er i gang og den første runde blev spillet i den forgangne weekend med 6 kampe på programmet. FC Nordsjælland lagde godt fra land med en storsejr over Team Odense Q med cifrene 1-8 på Fyn

Af Oliver Lundgaard

Målene væltede ind, da landets bedste ungdomsrække, U18 DM ligaen, i weekenden tog hul på 2022/2023-sæsonen. Der blev spillet seks kampe og i alt blev der scoret 26 mål, hvoraf FC Nordsjællad stod for hele otte scoringer mod Team OdenseQ på Fyn. FC Nordsjællands Alma Aagaard var på pletten hele fire gange med sine to scoringer i første halvleg og to scoringer i anden halvleg.

I Brøndby blev det til et uafgjort resultat mellem hjemmeholdet fra Brøndby IF og Fortuna Hjørring som endte i en afsluttende straffesparkskonkurrence som endte 6-7 til udeholdet fra Hjørring.