Hellerup Idrætsklub ansætter erfaren Head of Coaching til pige-afdelingen

0
1492
Jan Zirk - Head of Coaching HIK Piger

Pigeafdelingen i HIK fodbold er i kraftig vækst, og nu tages et stort skridt med ansættelsen af en Head of Coaching, som udelukkende skal fokusere på pigefodbolden.

Af: Rasmus Madsen, HIK

KLUBNYT: HIK Piger’s nye Head of Coaching, Jan Zirk, kommer til HIK med flere årtiers fodbolderfaring i bagagen. Bl.a. har han UEFA A træner-licens og har tidligere været Head of Coaching i Roskilde.

Jan får som HoC ansvar for alle trænerne i HIK’s pigeafdeling, og skal stå for udvikling af det sportslige i HIK Piger, ansættelse af trænere, udvikling af talentafdelingens spilfilosofi, coaching af trænerne, og samarbejde med HIK Piger’s børneudviklingstræner, så talent og bredde arbejder sammen.

Jan skal medvirke til skabe et inspirerende læringsmiljø med moderne træningsprincipper i HIK Piger.

Ansættelsen er en milepæl for HIK pigefodbold, som nu får den første lønnede medarbejder, som ikke skal være træner, men derimod skal fokusere 100% på at lede og udvikle pigeafdelingen. HIK’s bestyrelse har sat pigefodbold højt på agendaen, med flere ressourcer og bedre økonomi.

HIK’s pigeafdeling er fordoblet på kun fem år og med over 300 spillere har klubben nu en af landets største pigeafdelinger med hold i de bedste rækker på Sjælland. Målsætningen er at blive en af Danmarks vigtigste pige/kvinde-klubber, og gøre sig gældende i DM rækkerne.