FC Thy Thisted Q henter 12 ungdomsspillere op på liga- og divisionshold

0
2188
11 af de 12 spillere som efter sommerferien er rykket fra ungdomsrækkerne til kvindeliga- og andendivisionsholdet i FC Thy Thisted Q. Foto fra Facebook: FC Thy Thisted Q

12 af FC Thy Thisted Qs egne ungdomsspillere er klar til at tørne ud for kvindeligaholdet og klubbens 2. divisionshold

De første dage efter sommerferien er der blevet sagt ”velkommen” adskillige gange i FC Thy Thisted Qs kvindeliga- og 2. divisionstrup. Hele 12 af klubbens ungdomsspillere har nemlig brugt sommerferien på at tage springet fra ungdoms- til seniorfodbold.

På sin facebookside skriver klubben:

”Det er med stor glæde at vi kan melde at vi efter sommerferien har haft held med at integrerer hele tolv af vores ’egne’ ungdomsspillere ind til  vores to bedste senior trupper nemlig Kvindeliga-truppen samt vores nye 2. divisons trup. Vores to trupper som har et yderst tæt samarbejde tæller i alt næsten 40 spillere lige pt. hvilket vi er meget stolte af og det giver os en masse muligheder i dagligdagen”.

Alle de tolv spillere har været igennem klubbens U18 DM hold, men flere også har optrådt på andre af FC Thy Pigernes ungdomshold.

Mål: Spillere fra egne rækker

”Det betyder ekstra meget for os, da vi har en klar målsætning om at langt størstedelen af vores liga-trup skal bestå af spillere fra egne rækker,” skriver klubben.

Tre spillere er trådt direkte ind i kvindeligatruppen. Det drejer sig om: Anna Givskov, Kathrine Clement og Emilie Fink.

Ni spillere er blevet en del af 2. divisionstruppen. Det drejer sig om: Anna Østergaard, Mmathilde Mikkelsen, Julie Lange, Josefine Sunesen, Freja Stouby, Emilie Sloth, Mathilde Dalgaard, Stine Henriksen og Frederikke Møller (er ikke med på billedet).

”Af disse ni spillere, har flere af dem allerede nu vist rigtig gode takter og har klare målsætninger om at over tid træde ind i Kvindeliga-truppen,” skriver FC Thy Thisted Q – og fortsæter:

”I den kommende sæson vil vores yngste årgang i senior-afdelingen i høj grad skulle samle værdifuld kamperfaring i en stærk 2. divisions række, mens de bygger på til de ugentlige træningspas. Med så stor en flok er det også vigtigt med et godt samarbejde med klubbens 3. hold og det er vi også helt sikkert på nok skal komme til at fungerer rigtig godt – så alle får kamptræning”.