Sundby sejr i Kolding: “Fantastisk at være på tavlen”

0
823
Foto: Sundbywomens facebookside

Efter to kampe uden point for Sundby, fik holdet søndag eftermiddag sæsonens første sejr i Gjensidige Kvindeliga, da holdet hentede 3 point på udebane mod Kolding IF

Af Oliver Lundgaard

Søndag eftermiddag lagde Autocentralen Park i Kolding græs til tredje rundes sidste opgør i Gjensidige Kvindeliga som stod i mellem Kolding IF og gæsterne fra Sundby. Sundby kunne med en sejr og tre point i denne kamp, hente deres første Gjensidige Kvindeliga point i klubbens historie. Hjemmeholdet kunne derimod med en sejr rykke et par pladser op i tabellen og komme længere væk fra nedrykningsstregen, så der var søndag eftermiddag meget på spil for begge mandskaber.

Kampen bølgede frem og tilbage med store chancer til begge mandskaber som også endte uden mål i første halvleg. I anden halvleg kom der Kolding bedst fra start og havde i midten af anden halvleg en kæmpe chance. I 78 spilleminut blev Mille Bech skiftet ind for udeholdet og 6 minutter senere sparker hun bolden i mål lige udenfor feltet til en føring på 0-1 til Sundby efter 84 minutters spil. 

Kolding presser på for en udligning i de resterende minutter af kampen men efter 4 minutters overtid fløjtes kampen af. Kampen ender 0-1 til Sundby.

FODBOLDFORPIGER fangede udeholdets assistenttræner Kenneth Petersen efter kampen, som var meget tilfreds med sæsonens første tre point: 

“Det er en stærk arbejdsindsats, der giver os tre point. Vi slider med det og er under pres i første halvleg og så får vi rettet op og leverer en langt bedre anden halvleg, det giver pote i sidste ende! Fantastisk at være på tavlen,” fortæller Kenneth Petersen fra Sundby til FODBOLDFORPIGER.

Sundby rykker op på sjettepladsen med eftermiddagens sejr mens Kolding IF indtager syvendepladsen efter tredje spillerunde. 

Du kan se højdepunkter fra kampen her: