Truppen til sidste VM-kvalifikationenskamp udtaget

0
1613
Foto: Kvindelandsholdets facebookside

Kvindelandsholdets træner Lars Søndergaard har udtaget 22 spillere til den sidste VM-kvalifikationskamp mod Montenegro som spilles den 1.september på hjemmebane i Viborg

Af Oliver Lundgaard

Mandag formiddag har landsholdstræner for Kvindelandsholdet Lars Søndergaard udtaget sin trup til sidste VM-kvalifikationskamp mod Montenegro på hjemmebane i Viborg. Fem forskellige Kvindeligaklubber er repræsenteret og så er Amalie Vangsgaard for første gang udtaget til Kvindelandsholdet, der på nuværende tidspunkt er topscorer i den svenske liga med 14 mål.

De fem Kvindeligaklubber der er repræsenteret er AGF, FC Nordsjælland, HB Køge, Sundby og Fortuna Hjørring. Danmark som er kommet suverænt igennem VM-kvalifikationspuljen med 8 sejre i 8 kampe og med en målscore på 38-2 inden de møder Montenegro som står noteret for 9 point i holdets 7 spillede kampe.

Kampen spilles torsdag den 1 september med kampstart klokken 18:00 på Energi Viborg Arena.

Se de 22 udtaget spillere herunder: