B.93 tager sejr på Fyn i sæsonens første U16-kamp

0
1702
Foto: Fra fodbold.b93.dk

Sæsonens første kamp i U16DM-Ligaen for nyoprykkede Dalum/Næsby og B.93 som søndag eftermiddag spillede mod hinanden på Dalum Stadion, hvor B.93 tog sejren på 1-4

Af Oliver Lundgaard

Sæsonen i U16DM er godt i gang. Søndag eftermiddag skulle nyoprykkede til DM-Ligaen, Dalum/Næsby møde B.93 fra Sjælland. Dalum/Næsby fik i foråret DM-licens og dermed blev søndagens opgør den første gældende DM kamp for hjemmeholdets vedkommende.

Det er udeholdet fra B.93 der kommer først på måltavlen. Efter 24 minutters spil header Filippa Rafn, B.93 på 0-1 men blot et minut efter får Dalum/Næsbys Vanessa Bisbjerg den sidste fod på bolden i feltet som førte til en scoring og udligning 1-1.

6 minutter senere er B.93 igen farlige i feltet og det udnytter Olivia Haaber med en scoring til 1-2 efter 31 minutters spil. Pausestilligen er 1-2 til B.93.

Efter pausen skal vi hen til 78 spilleminut for at få næste scoring i kampen. I det 78- og 79 spilleminut er Alma Babovic klar i feltet og får scoret til både 1-3 og 1-4. Kampen ender med en udebanesejr til B.93 på 1-4 som kan tage alle tre point med hjem til Sjælland.

FODBOLD FOR PIGER fangede en tilfreds cheftræner fra B.93 efter kampen:

“Trænerteamet vurderer holdet stadig mangler meget arbejde, men synes også at spillerne viser en fremragende indstilling man kan kun kan være stolt af,” fortæller Patrick Glikmann, cheftræner for B.93s U16DM.

Overblik over seneste runde i U16-DM Ligaen:

Viborg Q – HB Køge (2-9)

Varde – Silkeborg IF Q (1-4)

Fortuna Hjørring – Team Odense Q (3-0)

Dalum/Næsby – B.93 (1-4)

AGF – BSF (5-1)

Vildbjerg – Kolding IF (0-4)

Stillingen ser således ud i U16-DM Ligaen efter denne runde:

Fra dbu.dk