“Drømmen er at få nogle venner, som holder resten af livet”

0
1727
Nora Bache Westh, Idrætsefterskolen Klintsøgaard.

NY PÅ EFTERSKOLE: I disse uger kan du her på FODBOLD FOR PIGER møde nogle af de nye elever på en række af Danmarks bedste idrætsefterskoler. I dag: Nora Bache Westh, Idrætsefterskolen Klintsøgaard

  • Navn: Nora Bache Westh
  • By: Værløse
  • Alder: 16 år
  • Klub/række: BSF U16DM
  • Position på banen: Centerback

Hvorfor har du valgt at tage på efterskole?

Jeg har valgt efterskole for at udfordre og udvikle mig både socialt og personligt. Jeg er normalt typen der holder mig til mennesker jeg kender, men på efterskole er det nødvendigt at være åben og klar til at møde nye mennesker hele tiden, hvilket jeg tror er en god udfordring for mig. Udover det vil jeg gerne bruge året på at spille en masse fodbold og udvikle mig både på banen og sammen med mit hold.

Hvorfor blev det Idrætsefterskolen Klintsøgaard?

Jeg valgte Idrætsefterskolen Klintsøgaard, fordi at jeg for et par år siden spillede en kamp med mit daværende hold mod en tidligere årgang. Her var stemningen bare mega god, både på holdet vi spillede imod og ude på sidelinjen, hvor resten af efterskolen stod og heppede. Udover det synes jeg at det er et kæmpe plus at den ligger så tæt på stranden, så man altid kan tage en hurtigt dukkert eller bare gå en tur derned.

“Det er et kæmpe plus at den ligger så tæt på stranden, så man altid kan tage en hurtigt dukkert eller bare gå en tur derned”

Hvad vil du gerne have ud af dit efterskoleophold?

Jeg vil gerne skabe en masse gode relationer og venskaber, drømmen er at få nogle venner som holder resten af livet.

“Jeg vil gerne skabe en masse gode relationer og venskaber,” siger Nora.

Hvad med fodbolden – hvad er dine planer, mens du er på efterskole?

Min plan er at få et år hvor jeg virkelig nyder at spille en masse fodbold. Jeg har besluttet ikke at tage hjem og spille i weekenderne i min gamle klub, men i stedet bare komme hjem og heppe og så ellers lægge alt min energi i efterskoleholdet. Jeg vil gerne udvikle mig og min egen rolle på banen, samtidig med at jeg vil være med til at skabe et hold med et tæt og godt sammenhold.

Hvilke oplevelser ser du mest frem til i løbet af dit efterskoleophold

Det jeg ser aller mest frem til i løbet af året er vores fællesturer. Både fællesrejsen og skituren, hvor vi alle sammen er med, men også udebaneturene med fodboldlinjen, hvor man møder gamle med- og modspillere fra de andre efterskoler.

“Det jeg ser aller mest frem til i løbet af året er vores fællesturer”

Hvordan har din start været?

Jeg synes min første måned på efterskolen har været utrolig god. Der har været utrolig mange nye indtryk og mennesker at vænne sig til, men det er virkelig også noget at det jeg havde glædet mig til inden jeg startede. Jeg synes generelt at størstedelen af os elever er utrolig gode til at møde nye mennesker, og selvom nogen selvfølgelig er mere åbne end andre, så er det vildt rart at vi alle sammen kommer med det samme udgangspunkt og man bygger en masse relationer op fra bunden. Jeg har selvfølgelig også nogen gange bare brug for en time eller to inde på værelset men det synes jeg også sagtens man kan uden at man føler man kommer bagud socialt i forhold til andre. Generelt er jeg utrolig tilfreds med min start på Klinten og glæder mig til meget mere.

Læs mere om Idrætsefterskolen Klintsøgaard her

Klintsøgaard set fra luften.