Mød U16 DM-profilerne: Nanna Bjerg, Varde IF

0
1400
Nanna Bjerg, Varde IF

I denne serie får du mulighed for at komme lidt tættere på de forskellige U16 DM-spillere. I dag: Nanna Bjerg fra Varde IF

Af Oliver Lundgaard

14 årige Nanna Bjerg spiller til dagligt i fodboldklubben Varde IF på U16 DM-holdet. Nanna er skiftet til Varde IF denne sommer fra samarbejdsklubben Tarp IF, hvor hun har spillet fodbold i otte år. Nanna er midtbanespiller og er anfører på U16 DM-holdet.

Jeg begyndte at spille fodbold fordi mine venner og veninder spillede og fordi jeg syntes det er sjovt. Har spillet meget fodbold med min far.

Mine styrker som spiller er min vilje og fight. Jeg er god til at guide mine holdkammerater. Er en god tekniker, er fysisk stærk og har et godt overblik.

Jeg forbereder mig bedst til kamp, ved at spise sundt dagen inden og på kampdagen. Det er vigtigt at få en god søvn. At jeg kan slappe af uden at blive for doven.

Nanna Bjerg, Varde IF

Jeg synes fodbold er fedt fordi det giver mig en frirum og jeg kan være sammen med veninder. Fodbold kan både være seriøst, men der er også plads til sjovt og hygge.

Mine drømme og mål med fodbold er at komme på college i USA, komme til at spille i Liverpool og komme på Landsholdet. At være den bedste udgave af mig selv.

På mit hold er jeg typen der er god til at guide mine holdkammerater og er meget smilende.

Min dårlige vane ifølge min mor/far er at jeg snakker rigtig meget. Har mange bolde i luften og vil gerne en masse ting på samme tid.

Hvis mine veninder skulle beskrive mig, så ville de beskrive mig som en betænksom pige. Kan både være en stille pige men der kan også være gang i mig.

Hvis jeg kunne spise en ting resten af livet så vil det være havregryn og masser af forskellige frugt og pølser.