FC Thy-Thisted slår Fortuna: Se målene her

0
1068
Fortuna Hjørring og FC Thy Thisted Q i en kamp i sidste sæson. Arkivfoto: Jess M. Madsen

FC Thy Thisted vandt fredag aften 2-1 på udebane over Fortuna i Gjensidige Kvindeliga

Med to mål af Rikke Dybdal var der gæsterne der trak det længste strå, da der fredag aften var lokalopgør i Gjensidige Kvindeliga mellem Fortuna Hjørring og FC Thy Thisted på Nord Energi Arena i Hjørring.

FC Thy Thisted vandt 2-1 og sætter sig dermed på 2. pladsen foran netop Fortuna Hjørring, som nu er tre point efter FC Thy Thisted.

Første halvleg sluttede 0-0, men i det 58. minut gjorde Rikke Dybdahl det til 1-0. Syv minutter senere fik Camilla Kur udlignet, men bare tre minutter senere slog Rikke Dybdahl sejren fast med sin anden scoring.

Du kan se alle målene her: