Morten Hyldgaard skal videreudvikle pigefodbolden i Randers Q

0
864
Privatfoto: Morten Hyldgaard til venstre i billedet

Morten Hyldgaard er Randers Q’s nye fodboldkoordinator fra den 1. oktober og skal være med til at videreudvikle pigefodbolden i Randers Q

Af Oliver Lundgaard

Randers Q satser stort og ansætter Morten Hyldgaard som fodboldkoordinator på en 30 timers stilling som er delt mellem Randers Q og DGI Østjylland. Morten Hyldgaard skal blandt andet være med til at styrke pigefodbolden i Randers Q i samarbejde med samarbejdsklubberne Vorup FB, Kristrup Boldklub, Romalt IF, Randers Freja, Helsted Fremad, Hornbæk SF, IF Alliancen og SMIFF09.

Den nye fodboldkoordinator glæder sig til at komme i gang med sit nye arbejde:

“Først og fremmest er jeg taknemlig for, at dygtige folk fra både DGI og Randers Q har kigget min vej. Nu glæder jeg mig til at komme i gang med at skabe flere gode oplevelser for pigefodboldspillere i Randers sammen med ildsjæle fra de 8 moderklubber,” fortæller Morten Hyldgaard og fortsætter:

“Jeg glæder mig til at fortsætte rejsen i et projekt, hvor både potentialet og ambitionerne er kæmpestore,” udtaler Morten Hyldgaard til randersq.dk.

Rekruttering af flere piger 

Den nye fodboldkoordinator kommer også til at kaste sig over rekrutteringen af flere piger til Randers Q og de enkelte klubber, udvikling af træningsmiljøet i RandersQ, nye aktiviteter som er målrettet fællesskab og sportslig udvikling.

Klubben er glad for den nye aftale med Morten Hyldgaard som kommer til at skabe flere gode rammer for pigefodbolden i Randers:

“Randers Q har med tilknytningen af en fodboldkoordinator flyttet barren en tand højere op for at skabe de allerbedste rammer for pigefodboldspillerne i Randers – det bliver endnu federe at være pigefodboldspiller i Randers,” udtaler klubben.

Randers Q projektet har eksisteret i et år og har hold i ungdomsrækkerne fra U13 til U18.