HB Køge trækker italiensk storhold i Champions League-playoff

0
868
Foto: HB Køge

HB Køge skal op mod de sidste fem års italienske mestre Juventus, når holdet skal forsøge at kvalificere sig til Champions League-gruppespillet via to playoff-kampe

“Det bliver utrolig svært”

HB Køges cheftræner Søren Randa-Boldt lægger ikke skjul, at det er en kæmpe opgave der venter, når de danske mestre træder ind i playoff-runden til gruppespillet i Champions League. Det var nemlig de italienske mestre fra Juventus, der kom op af bowlen, da der torsdag blev trukket lod til playoff-runden.

“Juventus er et hold, vi normalt vil regne med går videre fra gruppespillet i turneringen, så at skulle møde dem i en direkte duel om overhovedet at komme med i turneringen, er selvfølgelig en virkelig hård lodtrækning. Men vi forbereder os og tror på, vi kan levere overraskelsen. Vi har allerede overgået os selv så mange gange de seneste år med vores præstationer, så vi tror på, vi kan gøre det igen,” siger Søren Randa-Boldt.

Lidt data understreger, hvor store Juventus, der har danske Sofie Junge og Mathilde Lundorff i truppen, er:

Klubben har vundet de seneste fem italienske mesterskaber, og i sidste sæson vandt den også Coppa Italia-trofæet og den italienske Supercoppa.

Første opgør spilles på Capelli Sport Stadion i Køge i uge 38, dvs. 20. eller 21. september, mens returkampen spilles i Torino ugen efter.

Sidste år nåede Juventus kvartfinalen i Champions League. Her tabte klubben samlet 3-4 til de senere Champions League-mestre fra Lyon.

HB Køge kvalificerede sig i sidste sæson til gruppespillet med en samlet 3-0-sejr over Sparta Prag i playoff-runden, hvor Arsenal FC, TSG Hoffenheim og FC Barcelona slog svanerne ud.