Mød U18 DM-profilerne: Malou Lykke Unn Klitte, Brøndby IF

0
771
Privatfoto: Malou Lykke Unn Klitte

I denne serie får du mulighed for at komme lidt tættere på de forskellige U18 DM-spillere. I dag: Malou Lykke Unn Klitte fra Brøndby IF

I dag kan du møde 16-årige Malou i vores serie “Mød U18 DM-profilerne”. Malou har gået til fodbold i snart 11 år, hvor hun startede i barndomsklubben LSF, hvor hun spillede med drenge. Senere skiftede Malou til BSF for at kunne spille sammen med piger.

Mine styrker som spiller er min teknik, overblik, spilleforståelse og min stædighed.

Jeg har kæmpet for at komme op og blive en U18 DM spiller. Min karriere som fodboldspiller har bestemt ikke været nogen dans på roser, der har været mange nedture og jeg har mødt meget modgang på min vej.

Jeg forbedreder mig bedst til kamp ved at tænke over hvad jeg spiser og drikker dagen inden. Nogle gange visualiserer jeg også gode momenter i mit spil dagen inden. På kampdagen kan jeg godt lide at komme i godt humør med musik.

Malous hold – Brøndby IF U18DM

Jeg synes at fodbold er fedt fordi at jeg godt kan lide spillet. Jeg har spillet det i rigtig mange år efterhånden nu, og det med at man kan få en belønning for sit arbejde i sidste ende som eksempel pokaler er ekstra fedt. Derudover danner man også venskaber og minder gennem fodbold.

Mine drømme og mål med fodbold er at blive professionel og kunne leve af at spille fodbold. Tanken om at kunne leve af noget man elsker at lave til dagligt, giver mig håb forud og en motivation og lyst til at blive ved.

På mit hold er jeg typen der spilfordeler og dirigerer.

Min dårlige vane ifølge min mor er at jeg ofte har brug for at høre hendes mening omkring mit spil på banen.

Hvis mine veninder skulle beskrive mig ville de beskrive mig som en sød og sjov person der altid er klar på spas.

Hvis jeg kunne spise en ting resten af livet så ved jeg ikke hvad det skulle være, da jeg er alt for glad for meget mad.