Fortuna Hjørring møder Kolding IF: “Vi skal præstere som i de foregående to kampe”

0
582
Fortuna Hjørring og FC Thy Thisted Q i en kamp i sidste sæson. Arkivfoto: Jess M. Madsen

Kolding IF skal en tur til Hjørring i den kommende spillerunde i Gjensidige Kvindeliga og i Fortuna-lejren er en ting klar, der skal præsteres som i de to foregående kampe

Af Oliver Lundgaard

Tiende spillerunde i efterårs Gjensidige Kvindeliga nærmer sig og vi er i dette efterårs vidne til en tæt Gjensidige Kvindeliga, hvor der er vigtige point på spil i hver runde.

Søndag eftermiddag møder på Nord Energi Arena tager Fortuna Hjørring i mod Kolding IF. Vi har spurgt cheftræner for Fortuna Hjørring, Mathias Bengtsson omkring weekendens opgør:

“Vi møder Kolding til endnu et spændende opgør i Gjensidige Kvindeliga. Vi skal præstere som i de foregående to kampe og jagter dermed sejr nummer tre i træk,” fortæller Mathias og fortsætter:

“Vi skal gøre vores hjemmebane til et svært sted at få noget med hjem fra og det arbejde starter søndag. Derudover har vi revanche til gode i forhold til seneste opgør i Kolding, så man vil se et Fortuna Hjørring hold med et aggressivt udtryk,” siger Mathias Bengtsson til FODBOLD FOR PIGER.

Tiende spillerunde i Gjensidige Kvindeliga:

Fredag:

Sundby – Brøndby IF klokken 18:00

Lørdag:

AGF – FC Thy ThistedQ klokken 15:00

Søndag:

Fortuna Hjørring – Kolding IF klokken 13:00

HB Køge – FC Nordsjælland klokken 16:30

Du kan følge kampene på Viaplay og TV3 Sport.