Mød U18 DM-profilerne: Emma Nielsen, Vildbjerg SF

0
1782
Foto: Emma Nielsen fra Vildbjerg SF

I denne serie får du mulighed for at komme lidt tættere på de forskellige U18 spillere fra landets bedste U18 pigerække. I dag: Emma Nielsen fra Vildbjerg SF

Af Oliver Lundgaard

Mød 16-årige Emma Nielsen som til dagligt spiller i landets bedste U18 pigerække for klubben Vildbjerg SF. Emma har spillet fodbold i tolv år som angriber og hendes første fodboldkampe blev spillet i barndomsklubben, Mejrup GU.

Jeg begyndte at spille fodbold, fordi fodbold altid har fyldt meget i min familie. Mine forældre har spillet meget fodbold, og har så videre ført det til mig og mine søskende. Mine 3 ældre søstre har alle gået til fodbold og det er nok igennem dem jeg har fået den største interesse i at skulle gå til det som lille.

Mine styrker som spiller er nok min fart og fysisk styrke. Jeg vil selv sige at jeg er en meget eksplosiv spiller og jeg bruger meget af min energi på banen igennem min fart både med og uden bold. Jeg er meget fokuseret på at tage de rigtige løb på de rigtige tidspunkter både i målsøgende chancer, men også i presspil og erobringsfaser.

Foto: Emma Nielsens klublogo: Vildbjerg SF

Jeg forbereder mig bedst til kamp ved at få nogle gode og varierede måltider op til kampen, afslapning, og i omklædningsrummet synes jeg det er mega fedt at høre noget godt musik med holdet. Det får mig virkelig op i gear, så jeg er 100% klar til at spille.

Jeg synes fodbold er fedt fordi man lærer noget til hver træning, man har et godt sammenhold, man kan altid glæde sig til at komme til træning både for fodboldens skyld men også sammenholdet , og man dyrker en sport med en masse andre der vil det ligeså meget som en selv.

Mine drømme og mål med fodbold er at kunne fortsætte med at spille den sport jeg elsker, fortsætte med at udvikle mig, og hele tiden at kunne sætte nye ambitioner for mig selv for at nå så højt niveau så muligt. En af de største drømme for mig er at få debut på A-landsholdet. 1. På mit hold er jeg typen der kommer med de små bemærkninger under træning og kamp som er med til at løfte holdet i de enkle situationer.

Min dårlige vane ifølge min mor er at jeg er dårlig til at rydde op på mit værelse.

Hvis mine veninder skulle beskrive mig tror jeg de ville beskrive mig som en energisk person med masser af energi.

Hvis jeg kunne spise en ting resten af livet skulle det være Flæskesteg med brunsovs og kartofler.

Se flere artikler med landets bedste U18 spillere i vores serie “Mød U18 DM-profilerne” under “Ungdom” og vælg “U18 DM”.