Dana Cup Academy optager netop nu spillere til sommeren 2023

0
1006

Dana Cup Academy udvikler kvindelige fodboldspillere til højeste eliteniveau

Af Oliver Lundgaard

Dana Cup Academy i Hjørring åbnede i august 2017. Akademiet er det første af sin art i Danmark. Dana Cup Academy tilbyder danske og udenlandske kvindelige fodboldspillere personlig udvikling med fodbolduddannelsen som udgangspunktet, men hånd i hånd med anden uddannelse tilpasset den enkelte elev.

Akademiet har 1. klasses fysiske rammer og højt uddannede trænere. Skolegang og studier tilpasses den enkeltes ønsker og niveau og kan foregå på et bredt udvalg af uddannelsesinstitutioner tæt på Dana Cup Academy. Vi har blandt andet tæt samarbejde med Muldbjergsskolen for vores spillere i folkeskolen, men også med både STX, HF og HHX.

Målgruppe og varighed

Dana Cup Academy henvender sig til både danske og udenlandske piger. Eleverne udvælges på baggrund af såvel sportslige som personlige kvalifikationer. Varigheden af opholdet på Dana Cup Academy kan strække sig fra få måneder til fire år.

Matchning

Eleverne på Dana Cup Academy matches på hold svarende til deres niveau, f. eks. Gjensidige Kvindeliga, U18 DM og U16DM. Dana Cup Academy deltager i både træningsstævner og turneringer i Danmark og internationalt. Vi ønsker at matche vores spillere efter niveau, derfor gør vi en stor dyd ud af at vores bedste spillere ugentligt er en del af en transitionsproces, hvor de bliver opmatchet f.eks. fra U16DM til U18DM.

Mentorer/kontaktfamilie

Hver elev på Dana Cup Academy kan få tilbudt en kontaktfamilie som en social dimension uden for akademiet. Der er desuden mulighed for at få tilknyttet en mentor, en erfaren elitespiller, som kan støtte og rådgive den unge spiller.

Forældre-relation

For Dana Cup Academy er det afgørende, at familien er tryg ved elevens ophold på akademiet. Derfor får familien en grundig orientering om betingelser og målsætninger inden optagelse. Desuden vil familien blive løbende orienteret om, hvad der foregår på Dana Cup Academy, og der vil blive indkaldt til forældremøder og åbent hus-arrangementer.

Rundvisning og prøveophold

På Dana Cup Academy tilbyder vi rundvisning og prøveophold til alle, som har interesse i akademiet. Under et prøveophold kan man se, hvordan det er at leve som akademispiller. Du vil bo på akademiet, følge en af vores spillere i skole samt deltage i både hold- og individuel træning. Derudover vil prøveopholdet give vores trænere mulighed for at vurdere dine styrker og svagheder som spiller. Et prøveophold kan vare mellem 1-3 dage, men skræddersyes gerne til spillerens ønsker og behov.

Lige nu er vi i fuld gang med at fylde de sidste værelser op til sommeren 2023, så synes du at Dana Cup Academy lyder som noget for dig, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til Mathias Bengtsson på telefonnummer 285719129 eller mathias@fortunahjorring, så kan der aftales nærmere om et uformelt møde og rundvisning.