U16-pigelandsholdet vinder venskabskamp mod Belgien

0
1811
Foto fra Ungdomslandsholdene - kvinder

U16-pigelandsholdet vandt tirsdag aften den første ud af to venskabskampe mod Belgien på scoring af Flora Højer

Af Oliver Lundgaard

U16-pigelandsholdet spillede tirsdag aften deres første ud af to venskabskampe mod Belgien i denne uge på Henning Have Stadion hos Vejen Idrætscenter.

U16-pigelandsholdet lagde godt fra land med gode chancer og muligheder for scoringer i første halvleg men pausestillingen blev uden scoringer, 0-0.

I anden halvleg startede Belgien ud med en kæmpe chance som bliver reddet på stregen. Kort efter får FC Nordsjællands Flora Højer en mulighed i den anden ende som hun sikkert udnytter til en scoring for danskerne til 1-0 efter 60 minutters spil.

Den sidste halve time er der optakt til flere scoringer for U16-pigelandsholdet men kampen ender med en sejr på 1-0 mod Belgien. Der spilles endnu en venskabskamp mod Belgien på fredag kl.15.00 på Henning Have Stadion i Vejen.