FC København søger projektchef til nyt kvindefodboldhold

0
1829
FC Københavns velkendte logo. I fremtiden skal det også pryde trøjerne hos et hold i Gjensidige Kvindeliga.

FC København rykker nu på planerne om en satsning på kvindefodbold. Klubben har netop slået en stilling som projektchef til kvindefodbold op

Superligaklubben FC København sætter nu for alvor strøm til planerne om at få et kvindehold.

For to måneder siden meddelte bestyrelsen for Parken Sport & Entertainment, der ejer FCK, at klubben i fremtiden skal have et kvindehold, ”der kan kæmpe med om pokaler”. Nu har klubben slået en stilling op som ‘Projektchef til FC Københavns kvindefodbold’.

Læs artikel: FCK melder ud: Vi vil have et kvindehold

Stillingen blev slået op torsdag formiddag og det fremgår, at der skal bruges en erfaren projektchef, der “skal have lyst til at være med til at et anderledes og innovativt koncept”.

“Vi tilbyder en nøgleposition i F.C. København, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på klubbens store satsning indenfor kvindefodbold. Du kommer til at stå i spidsen for et seriøst og nytænkende projekt, hvor vi lover at få dage vil blive ens,” lyder det i opslaget, der fortsætter:

”Der er behov for en person, som med reference til både F.C. Københavns direktør og udviklingsdirektør, kan påtage sig et stort ansvar fra første dag i rollen. En rolle, hvor du kan se resultaterne af din indsats, og hvor du vil få et meget tæt samarbejde med hele organisationen samt eksterne samarbejdspartnere”.

“Vi tilbyder en nøgleposition i F.C. København, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på klubbens store satsning indenfor kvindefodbold”

Skal besættes snarest muligt

Opgaverne spænder fra strategi og forretningsplaner, til blandt andet ansættelser og ansøgninger om licenser. For at kvalificere sig til jobbet, skal man være:

”En struktureret og energisk person, som har flere års erfaring med at drive, implementere og følge op på både små og store projekter”.

Der er ansøgningsfrist til stilling 8. januar, men stillingen ønskes besat snarest muligt, så interesserede opfordres til at søge hurtigst muligt.

Stillingsopslaget kan læses her

Investorer trækker sig fra Sundby Boldklub

FC Københavns nye projekt kommer samtidig med, at Sundby Boldklub har måttet smide håndklædet i ringen i forhold til sin storstilede satsning på kvindefodbold.

Efter at Sundby, der rykkede op Gjensidige Kvindeliga i sommer, ikke har formået at kvalificere sig til slutspillet i kvindeligaen, har sponsorerne bag kvindesatsningen valgt at trække sig. Sundby Boldklub har derfor meddelt, at man vender tilbage til sit oprindelige set up uden kontraktspillere.

Læs artikel: FCK melder ud: Vi vil have et kvindehold