Ny cheftræner klar i AaB

0
1648
AaBs nye cheftræner Claus Bech Jørgensen. Foto: AaB

Claus Bech Jørgensen er ny cheftræner for AaB’s kvindehold. Han erstatter Kristoffer Kvistgaard, som har fået job på Færøerne

Det bliver Claus Bech Jørgensen, der som ny cheftræner skal stå spidsen for AaB’s kvindehold, når de i foråret skal forsøge at kvalificere sig til Gjensidige Kvindeligaen. Det skriver klubben på sin facebookside.

Claus Bech Jørgensen erstatter Kristoffer Kvistgaard, som har fået job på Færøerne.

Claus Bech Jørgensen, der har UEFA A licens, har spillet 10 år som professionel i England, og derefter været træner i England bl. a. på Coventry’s fodboldakademi. Da han vendte hjem til Danmark, blev han tilknyttet AaB’s akademi på U15 og U19 holdene. Senest har han været Head of Coaching på kvindesiden i Vildbjerg.

”Vi er rigtig glade for, at det er lykkedes os at ansætte Claus Bech Jørgensen. Vi har prioriteret at finde en træner med erfaring, og vi er sikre på, at Claus er den helt rigtige til at videreudvikle vores unge hold, der har spillet en rigtig flot efterårssæson, hvor de gik ubesejret gennem 1. division,” siger Kjeld Simonsen fra AaB Kvinde Elitefodbold A/S.

“Jeg glæder mig meget”

Claus Bech Jørgensen erklærer sig “meget stolt over at blive cheftræner for AaB”:

”Jeg har haft mange trænerroller i fodbold, men denne er på mange måder den mest spændende, ikke mindst på grund af den udvikling der i øjeblikket sker i kvindefodbolden. Spillerne er ambitiøse og motiverede, de har præsteret enormt flot i efteråret, og dermed sat sig nogle høje standarder. Jeg glæder mig meget til at arbejde med dem i det nye år,” siger Claus Bech Jørgensen.

”Jeg har haft mange trænerroller i fodbold, men denne er på mange måder den mest spændende”

Claus Bech Jørgensen overtager et hold, der har haft et forrygende efterår i 1. division og nu er klar til forårets kvalifikationsspil. AaB beskriver efteråret sådan her på sin hjemmeside:

“Sæsonen i sig selv er sluttet over al forventning. Der er blevet etableret et helt nyt hold med en gennemsnit alder på 20 år, hele 17 spillere har fået debut, man klarede målsætningen med top-4, man blev nr. 1 i ligaen, samt, man gik ubesejret igennem ligaen med 9 sejre, 5 uafgjort og 0 nederlag i 1.Division”.