Kolding IF skriver kontrakt med Maja Poulsen og forlænger med Ea Rasmussen

0
773
Foto: Maja Poulsen har skrevet kontrakt med Kolding IF frem til sommer 2024.

Kolding IF har skrevet kontrakt med keeper Maja Poulsen til 2024 og forlænget med midtbanespiller Ea Rasmussen til 2025

Af Oliver Lundgaard

Når Kolding IF går ind i slutsspillet til forårets Gjensidige Kvindeliga er det med to keepere på kontrakt i klubben som også råder over Sofie Grøn. 18-årige Maja Poulsen har underskrevet sin første kontrakt med Kolding IF som er for de næste halvandet år i klubben.

Maja Poulsen glæder sig over sin første kontrakt med klubben:

“Jeg er virkelig glad og stolt over at have skrevet min første kontrakt, og specielt med Kolding IF, da jeg føler mig godt tilpas i truppen,” fortæller Maja Poulsen og fortsætter: “Træningsmiljøet passer mig rigtig godt og derfor ser jeg det, som et godt sted at fortsætte min udvikling som keeper,” siger Maja Poulsen til kolding-if.dk.

Foto: Maja Poulsen i en duel med Fortuna Hjørrings Thea Rhode

Jesper Bisgaard som er cheftræner for Kvindeligaholdet i Kolding IF er meget tilfreds med råde over to keepere på kontrakt:

“Det er vigtigt for vores konkurrencemiljø at have 2 dygtige keepere til at presse hinanden i hverdagen, og så har Maja igennem efterårets præstationer, vist at hun ligner en Kvindeliga-keeper og det vil vi gerne belønne. Derfor er vi rigtig glade for at have et godt makkerpar på keeperpositionen det næste 1,5 år i klubben,” fortæller Jesper Bisgaard til kolding-if.dk.

Ea Rasmussen forlænger sin kontrakt til 2025

Ea Rasmussen har spillet 81 Kvindeligakampe for Kolding IF, hvor af hun har scoret ni mål. Midtbanespilleren har spillet sine ungdoms år i KoldingQ, hvor hun har båret Kolding-trøjen i mange år. Ungdomslandsholdene har Ea Rasmussen også været repræsenteret og nu forlænger Ea Rasmussen med to- og et halvt år som løber til 2025.

Ea Rasmussen glæder sig til det kommende slutspil i Gjensidige Kvindeliga og forlængelsen af hendes kontrakt med klubben:

“Jeg er super glad for at have forlænget min kontrakt med Kolding IF, da jeg trives rigtig godt i klubben, både blandt holdkammerater og trænere. Nu glæder jeg mig bare til at komme i gang med en god preseason efter nytår og derefter et spændende slutspil,” fortæller Ea Rasmussen til kolding-if.dk

Foto: Ea Rasmussen har forlænget sin kontrakt med 2,5 år, så den nu går frem til sommeren 2025.