To U18-talenter får kontrakter i HB Køge

0
1226
Emilie Møller og HB Køges direktør Per Rud. Foto: HB Køge

HB Køge har skrevet kontrakter med 16-årige Emilie Møller og 17-årige Fiona Helenius fra klubbens U18 DM-hold

To af HB Køges store U18 DM-talenter har fået en tidlig julegave. Kort før jul har 16-årige Emilie Møller og 17-årige Fiona Helenius nemlig fået kontrakt med HB Køge. Det fortæller klubben på sin hjemmeside.

Emilie Møller er keeper og kom til HB Køge for halvandet år siden. Klubben skriver, at hun har gennemgået en flot udvikling, som kulminerede i efteråret, da hun blev indkaldt til en DBU-keepersamling med to andre talentfulde keepere. Derudover er hun påbegyndt fast optræning med HB Køges kvindeligahold, der fører Gjensidige Kvindeliga.

“Jeg er utrolig glad for denne mulighed HB Køge har givet mig. Ikke bare at få en ungdomskontrakt, men især for den udviklingsplan som klubben har fremlagt. Dette har stor betydning for min egen fremtidige udvikling som keeper,” siger Emilie Møller til klubbens hjemmeside.

Hun beskrives som omhyggelig, teknisk dygtig, dedikeret og atletisk i sin fremtræden.

Fiona Helenius er forsvarsspiller og beskrives som en teknisk dygtig og ærgerrig forsvarsspiller.

”Hun arbejder benhårdt, og er særligt gennem det sidste år blevet en helt central figur på klubben U18 DM-hold,” skriver klubben.

Ligesom Emilie Møller er Fiona Helenius også begyndt at træne med på HB Køges førstehold i løbet af efteråret.

“Jeg er meget beæret over at have fået denne mulighed, og jeg synes, at det er surrealistisk, at jeg skriver min første kontrakt med min barndomsklub, som har givet mig min fodboldopvækst. Jeg er stolt over, at HB Køge vil have mig som en del af deres trup med dygtige spillere og en fantastisk stab. Jeg glæder mig til at udvikle mig endnu mere, så jeg kan vise klubben samt trænerne, hvad jeg kan,” citeres Fiona Helenius for at sige til klubbens hjemmeside.