AGF Kvindefodbold forstærker sig med Sarah Dyrehauge

0
1015
Foto: Sarah Dyrehauge i den nye AGF-trøje

AGF Kvindefodbold forstærker sig med tidligere landsholdspiller Sarah Dyrehauge der kommer til Aarhus fra norsk fodbold

Af Oliver Lundgaard

AGF Kvindefodbold forstærker sig med Sarah Dyrehauge som kommer til klubben på en to-årig kontrakt fra norsk fodbold, hvor hun seneste har optrådt for Kolbotn og før det for Rosenborg.

Sarah Dyrehauge kommer til AGF Kvindefodbold med erfaring fra både ind- og udland, hvor hun også tidligere har optrådt for Fortuna Hjørring og FC Thy-Thisted i Gjensidige Kvindeligaen:

“Det var tid for mig at komme tilbage til Danmark og jeg er rigtig glad for, at jeg nu skal repræsentere AGF. Det er et spændende projekt, som er i gang i Aarhus, hvor jeg har spillet for ti år siden, men jo aldrig under AGF-fanerne før, og det bliver også fedt, ” forklarer Sarah Dyrehauge til agf.dk

Foto: Sarah Dyrehauge får nummer otte på trøjen hos AGF Kvindefodbold

Sarah Dyrehauge har tidligere spillet fodbold i Aarhus, hvor hun i 2013 repræsenterede Skovbakken. Herefter har hun blandt andet spillet en del U-landskampe og repræsenteret Kvindelandsholdet under EM i 2017, hvor det blev til EM-sølv medalje.

AGF Kvindefodbold er glade for den nye forstærkning holdet får frem mod forårets kvalifikationskampe:

“Vi er utrolig glade for, at Sarah nu bliver en del af AGF. Efter et par år uden for landets grænser – kombineret med tidligere at have været en profil i den danske Kvindeliga – er der ingen tvivl om, at vi får en spiller, der kommer med en masse erfaring. Og det gælder både på både træningsbanen og når vi skal hæve vores kampniveau, ” fortæller Marie Greve der er chef for AGF Kvindefodbold.

Sarah Dyrehauge kan få sin debut for AGF Kvindefodbold, når holdet har første kamp i Gjensidige Kvindepokalen den 11. marts mod JAI, Aarhus.