Fortuna Hjørrings Rikke Dybdahl er efterårets profil

0
506
Foto: Rikke Dybdahl er efterårets profil i Gjensidige Kvindeligaen

25-årige Rikke Dybdahl er efterårets profil i Gjensidige Kvindeliga

Af Oliver Lundgaard

Fortuna Hjørrings nye angriber, Rikke Dybdahl er af Liga- og landstrænere valgt som efterårets profil i Gjensidige Kvindeligaen. I efteråret skiftede Rikke Dybdahl fra FC Thy-Thisted til Fortuna Hjørring, hvor hun efter 14 runder er blevet topscorer i grundspillet.

Rikke Dybdahl blev overrasket af DBU Bestyrelsesmedlem Mette Bach med den fornemme pris:

“Jeg blev overrasket over titlen. Jeg synes der er mange spillere om budet til at vinde denne pris, så jeg er meget taknemlig for at modtage titlen som efterårets profil,” udtaler Rikke Dybdahl til kvindeliga.dk

Rikke Dybdahl og Fortuna Hjørring møder Brøndby IF i Gjensidige Kvindepokalen i den første kamp i foråret, lørdag den 11. marts klokken 15:00.