Helena Pedersen er skiftet til B.93: “Klubben har gang i et spændende projekt”

0
879
Foto: Helena Pedersen skifter fra AGF Kvindefodbold til B.93

Forsvarspilleren Helena Pedersen er skiftet til B.93 fra AGF Kvindefodbold. “Klubben har gang i et spændende projekt” lyder det fra hovedpersonen selv om skiftet 

Af Oliver Lundgaard

21-årige Helena Pedersen er skiftet til B.93 som er en del af forårets kvalifikationsspil til Gjensidige Kvindeliga og kommer til klubben fra AGF Kvindefodbold, som hun har været en del af de sidste tre år.

Cheftræner Rasmus Good glæder sig over tilgangen af Helena Pedersen:

“Helena er en spiller som kan spille flere forskellige positioner. Hun er utrolig bevægelig og så har hun en fordel i vores spillestil med sin størrelse. Hun kan flytte fødderne meget hurtigt, er rigtig dygtig til at flytte bolden hurtigt og kort, ” fortæller Rasmus Good til klubbens hjemmeside.

Foto: Helena Pedersen glæder sig over skiftet til sin nye klub B.93

Helena Pedersen ser frem til mere spilletid i sin nye klub:

“Jeg har valgt at skifte til B.93 for at søge nye udfordringer i jagten om at få mere spilletid. Derudover synes jeg klubben har gang i et spændende projekt og mener at det kan være med til at udvikle mig som fodboldspiller og person,” forklarer Helena Pedersen til klubbens hjemmeside.

B.93 skal i foråret forsøge at kvalificere sig til Gjensidige Kvindeliga. Holdet skal blandt andet møde AGF Kvindefodbold og Sundby som er nedrykkere.