Kvindeseniorerne i Køge Boldklub er klar til en ny sæson

0
1046

– er du også klar?
– måske du har lyst til at prøve noget nyt, så kom til prøvetræning i Køge Boldklub.

Efter en velfortjent jule- og nytårsferie er Køge Boldklubs Kvindeseniorafdeling klar til at tage fat på et nyt fodboldsår som for førsteholdets vedkommende handler om slutspil i 2. Division og for andetholdet debut i Kvinde Sjællandsserien.

Spillerne i Kvindeseniorafdelingen mødes første gang med snørede fodboldstøvler på Capelli Sport Stadion på tirsdag den 10. januar kl. 19.30, og så går det ellers løs med forberedelserne til turneringerne starter op omkring slutningen af marts måned.

”Vi er så klar til at mødes og starte op igen udendørs. Vi glæder os – og håber da at der dukker nogle nye ansigter op til første træningsaften på tirsdag som har lyst til at være med i vores gode trupper og gode sammenhold vi har i trupperne”, siger trænerassistent Carsten Grønning.

Det endelige program over træningskampe for de to hold er ved at blive færdiggjort.

Skulle nogen have lyst til at starte op i Køge Boldklub, er man meget velkommen til at rette henvendelse til:
cheftræner Kent Hørlyk Sehested på tlf. 3096 9515,
trænerassistent Carsten Grønning på tlf. 2683 8487,
holdleder Jeanne de Fries på tlf. 2370 4417 eller
daglig leder af Pige-/Kvindeafdelingen, Anita Askegaard på tlf. 4050 5657
for yderligere oplysninger.