Brian L. Clemmensen skal løfte Fredensborgs kvinder til næste niveau

0
1084
Brian Levi Clemmensen (tv.) er ny cheftræner i Fredensborg BI.

Brian Levi Clemmensen er ny cheftræner for Fredensborg BI’s 2. divisionskvinder. Den erfarne træner skal være med til at tage kvindefodbolden i Fredensborg op til ’next level’, skriver klubben

Det er en træner med masser af erfaring, der nu skal stå i spidsen for Fredensborg BI’s 2. divisionskvinder. Brian Levi Clemmensen har været cheftræner på divisionsniveau på både kvinde- og herresiden, og nu skal han så hjælpe Fredensborgs kvinder videre til ”next level”, som klubben skriver i en pressemeddelelse.

”Brian kommer med en stor pakke af erfaring fra øverste hylde. Han har en passion og sult som går hånd i hånd med Fredensborgs plan for kvindefodbolden i det “rigtig” Nordsjælland,” skriver FBI.

Målet er at få bredde og elite til at spille sammen. Fredensborg vil både være den bedste sociale klub i området, men også klubben, hvor piger og kvinder fra Nordsjælland, som har drømme og ambitioner om topfodbold, kan komme til at træne på højt niveau, ”uden at skulle ud på en dagsrejse 3-4 gange om ugen”, som klubben skriver.

”Den plan er på vej, men nu skal den udbygges og her er valget faldet på Brian på grund af hans tydelige kompetencer samt erfaringer fra øverste hylde af kvindefodbolden,” lyder det.

“Det er det rigtige match”

Brian Levi Clemmensen stod bl.a. i spidsen for Skjolds kvinder, da de kvalificerede sig til landets bedste række. Han kalder aftalen med Fredensborg ”det rigtige match”:

“Efter det indledende møde med FBI var jeg slet ikke i tvivl om, at det her er det rigtige match for mig. FBI har altid været en klub, jeg har fulgt, og deres visioner for kvindefodbold i Nordsjælland tiltaler mig kraftigt,” siger han.

Spillere, som er interesseret i at komme til prøvetræning i Fredensborg, kan kontakte Brian Levi Clemmensen på 2084 5566.

Klubben er nu på jagt efter en assistenttræner. Interesserede kan kontakte Brian Clemmensen.