Tidligere Kvindeliga-assistent: Lasse Lund Nielsen ny U16DM-cheftræner hos Brøndby IF

0
1765
Foto: Lasse Petersen og Lasse Lund Larsen

Lasse Lund Nielsen er ny U16DM-cheftræner hos Brøndby IF og har tidligere fungeret som assistenttræner for klubbens kvindeligahold 

Af Oliver Lundgaard

Lasse Lund Nielsen har det seneste halve år været en del af Brøndby IFs Gjensidige Kvindeliga som assistenttræner men er blevet præsenteret som klubbens nye U16DM-cheftræner.

Før Lasse Lund Nielsen kom til Brøndby IF var han med til at rykke Sundby Boldklub op i Gjensidige Kvindeliga, og nu glæder han sig til at skulle træne U16-holdet i Brøndby IF:

“Først er jeg glad for at klubben tilbød netop mig dette job for et af Danmarks bedste ungdomshold, det kan man da kun være taknemlig for at blive tilbudt, ” fortæller Lasse Lund Nielsen til klubbens facebookside og uddyber:

“Vi har haft første træning som gik fint. Nu glæder jeg mig til at komme rigtigt igang og til at lære pigerne bedre at kende. Det skal nok blive godt, ” fortæller den nye U16DM-cheftræner Lasse Lund Nielsen til klubbens facebookside.

Klubbens Head of Coaching, Lasse Petersen glæder sig også til det kommende samarbejde:
“Dette er endnu en glædelig nyhed, at få en træner ind med dette CV, til vores utrolig dygtige U16 hold. Det er jeg utrolig glad for, ” fortæller Lasse Petersen som er Head of Coaching i klubben og fortsætter:
“Lasse kommer ind med en fantastisk energi, stor erfaring, og ikke mindst en dygtighed i det han laver, som jeg ikke er i tvivl om vil rykke pigerne og løfte vores miljø, sammen med det øvrige team omkring pige talent, ” fortæller Lasse Petersen til klubbens facebookside.