HB Køges Isabella Bryld Obaze solgt i rekordhandel

0
4374
Foto: HB Køge Women

HB Køges Isabella Bryld Obaze er solgt i en rekordhandel til en endnu ikke offentliggjort udenlandsk klub

Af Oliver Lundgaard

20-årige Isabella Obaze kom til HB Køge i starten af 2021 fra Kolding IF og har lige siden været en vigtig del af HB Køges forsvarer i Gjensidige Kvindeligaen. Nu er Isabella Obaze solgt til en klub i udlandet som ikke er offentliggjort endnu. En beslutning som har været svær at skulle træffe for klubben:

”Det har været en svær beslutning at lade Isabella gå, for vi havde gerne set hende fortsætte her i klubben. Men vi vil også være fair overfor vores spillere og lade dem tage udenlands, når en god mulighed byder sig – og det er det her for Isabella, ” fortæller HB Køge-direktør Per Rud om salget af Isabella Bryld Obaze til klubbens hjemmeside.

Transferovergangen effektueres med øjeblikkelig virkning og indbringer HB Køges største transfersum nogensinde på kvindesiden, siden salget af Kaylan Marckese til Arsenal F.C.

Isabella Obaze har opnået at vinde to danske mesterskaber og spille UEFA Women’s Champions League-fodbold i sin tid hos HB Køge. Hendes nye klub i udlandet offentliggøres inden længe.