U17-landsholdsspiller skifter fra FCN til HB Køge

0
1731
Emilie Juul skal spille på HB Køges U18 DM-hold, men hun skal også træne med Gjensidige Kvindeliga-truppen to gange om ugen. Foto: HB Køge

Emilie Juul skifter fra FC Nordsjælland til HB Køge, hvor hun skal spille U18 DM og træne to gange ugentligt med ligaholdet. “Vi betragter Emilie som et af landets største talenter,” lyder det fra HB Køge

HB Køge har skrevet kontrakt med ungdomslandsholdsspilleren Emilie Juul, der kommer til Køge fra FC Nordsjælland. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

15-årige Emilie Juul skifter med øjeblikkelig virkning til HB Køge, hvor hun skal spille på U18 DM men også træne med Gjensidige Kvindeliga-truppen to gange om ugen.

“Vi betragter Emilie som et af landets største talenter, så vi er virkelig glade for at det er lykkedes os at få hende til klubben. Sammen har vi lagt en god og spændende plan for, hvordan vi skal udvikle hendes talent og spil endnu mere i HB Køge. Allerede nu er hendes spilforståelse, teknik og sparketeknik på så højt et niveau, at hun snart er klar til seniorfodbold på højeste niveau,” siger HB Køges Head of Recruitment, Dennis Bauer, klubbens hjemmeside.

Emilie Juul har spillet venstre back for klub- og landshold, men det er planen i HB Køge, at hun også skal spille andre positioner, blandt andet for at udvikle hendes spil yderligere.

“Da jeg blev introduceret til klubben og de planer, de har lagt for mig, syntes jeg det lød for fedt. Hele udviklingsplanen og de tanker, trænerne har gjort sig om mig, er rigtig gode. Og så kan alle jo se, at det er et mega fedt sted og miljø i dansk kvindefodbold lige nu. Jeg kender allerede nogle af spillerne her og nu har jeg også lært trænerne lidt at kende, så jeg er klar til at komme i gang og fortsætte min rejse her,” siger Emilie til klubsiden.

Emilie Juul fylder 16 år på fredag og står noteret for 14 danske ungdomslandskampe fordelt på U16 og U17-niveau.

“Da jeg blev introduceret til klubben og de planer, de har lagt for mig, syntes jeg det lød for fedt”