FC Thy ThistedQ skriver kontrakt med Emilie Fink

0
1479
Emilie Fink har skrevet under på en 3-årige kontrakt med FC Thy ThistedQ.

18-årige Emilie Fink har efter et stærkt halvår som seniorspiller fået kontrakt med FC Thy – Thisted Q Kvindeliga

For bare et halvt år siden rykkede 18-årige Emilie Fink op som seniorspiller i FC Thy ThistedQ. Her blev hun en del af andetholdet, men hun fik ret hurtigt debut på kvindeligaholdet og senere blev hun udtaget og fik debut på U19-landsholdet.

Alt i alt et fantastisk efterår for Emilie Fink, og det har nu ført til, at FC Thy ThistedQ har skrevet kontrakt med det 18-årige talent, som beskrives som hurtig og målfarlig:

“Vi er ikke det mindste i tvivl om at Emilie kommer til at fortsætte sin flotte udvikling og at hun vil etablere sig mere og mere fast på ligaholdet, da hun med både sin store fart og målfarlighed er en af de spillere der kan gøre ondt på alle,” skriver klubben på sin hjemmeside.

“Med sin store fart og målfarlighed er hun en af de spillere, der kan gøre ondt på alle”

Emilie startede sin fodboldtid i Spøttrup og kom siden til Skive/FC Salling inden turen gik mod FC Thy Piger´s talentmiljø i 2020. Hun er glad og stolt over at få kontrakt med ligaholdet:

“Jeg ser frem til flere timer på træningsbanen og til at jeg udvikle mig endnu mere og jeg glæder mig til de mange oplevelser og de mange udfordringer der vil komme i klubben og på fodboldbanen. Jeg er spændt på, hvor det vil bringe mig hen og hvilken retning det vil udvikle mig,” siger hun til hjemmesiden.