To mål i slutminutterne sikrede Kvindelandsholdet sejren mod Uruguay

0
491

Kvindelandsholdet scorede to mål indenfor to minutter som sikrede holdet en comeback-sejr på 3-2 i testkampen mod Uruguay

Af Oliver Lundgaard

I overtiden sikrede 25 landskampsjubilar Janni Thomsen sejren mod Uruguay med sin scoring efter at Kvindelandsholdet havde været bagud med 1-2 kort før slutfløjt.

Optil testkampen mod Uruguay havde landstræner Lars Søndergaard lavet seks ændringer i forhold til Kvindelandsholdets senest testkamp mod Norge, som holdet vandt 2-0 ved træningsturneringen Tournoi de France.

Danmark lagde godt fra land i testkampen mod Uruguay og efter otte minutters spil var Sofie Bredgaard som tidligere på ugen blev kåret til Årets Kvindelige Talent 2022, på pletten for danskerne, der kom på 1-0. Otte minutter senere udlignede Uruguay til 1-1 som også blev stillingen ved pausen.

Comeback kort før slutfløjt

I anden halvleg var det Uruguay der kom foran 1-2 i testkampen ved træningsturneringen Tournoi de France. Kvindelandsholdet var meget på bolden og havde mange chancer i løbet af anden halvleg men vi skulle hen til slutningen af kampen, før Rikke Sevecke heade danskerne på 2-2 efter 89 minutter. To minutter senere sendte Janni Thomsen, Kvindelandsholdet på sejrskurs med sit langskudsmål til 3-2 i overtiden, som også blev slutresultatet.

Næste testkamp der venter for Kvindelandsholdet i Danmark er på Odense Stadion den 11.april når holdet tager imod Japan.